Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ez az amit evek ota irok, amiota egyre fragmentaltabb az Android. Ez lesz a veszte, kinovi magat egyszeruen a sok variacio miatt nem eri majd meg fejleszteni ra, hiszen rengeteg munka lesz a sok-sok variacio miatt.
Masreszt pedig nem tudom felfogni, hogy egy vadonat uj tableten miert nem a legujabb OS verzio fut. Ez szamomra hihetetlen, hogy a 3.X fog futni rajta, ami a varhato megjeleneskor tobb mint 1 eves lesz mar...
-
Rickazoid
addikt
Nem kell ismerni a variációkat. Veszel egy friss felső-közép- vagy felső kategóriás Xperia-t vagy egy Milestone-t mondjuk és használod. Programokat a Marketből töltesz le vagy veszel és nem lesz kompatibilitási gond. A lényeg, hogy Gingerbread fusson rajta és legyen biztos az ICS frissítés (ennek 3 perc utánanézni). A széttagoltság a fejlesztőket érinti, nekik probléma a sok felbontás, a sokféle processzor, GPU, és nem utolsó sorban a RAM. Ezért kéne elindulni végre a PC-k útján az okostelefonokkal és tabletekkel is, legyen kevesebb a hardvervariáció, de a programokat cserébe írják mindennel kompatibilisre. Az Androidnak igazából ez a hátránya, hogy a telefongyártók fejében még mindig az "én telefonom, én op.rendszerem" elképzelés él, nem álltak át az "én csak hardvergyártó vagyok, abból is hasonlót gyártok, mint a többiek, nem az alapoktól eltérő egyedi hardverrel tűnök ki, hanem az eszköz felszereltségével és képességeivel, emellett semmi közöm az op.rendszerhez, csak a drivert írom, de azt azonnal, amint kész az új rendszer" módszerre.
Viszont a másik véglet sem jó, ha Microsofton vagy az Apple-ön(?) múlna a hardvergyártás, nem lenne semmilyen verseny a piacon, pontosabban csak Windows (Phone) vs. iOS verseny lenne. -
válasz
daniel909
üzenetére
andoid 2-3-4
mips, arm, x86
milliónyi felbontásvariáció
tegraonly-cudaonlynem irigylem a fejlesztőket, ez iszonyat.
akinek van esze és pénze, az vesz egy ipadet és elfelejti ezt az egész elcseszést (by google)
akinek nincs (valamelyik
), az meg vegyen egy (olcso) armost, alapdolgokra az is jó (nekem is az van) -
daniel909
addikt
érdekes kiváncsi lennék hogy muzsikál... de az android így is iszonyatosan széttagolt, úgylátszik a jövőben fokozódik ez...
-
netpeti98
addikt
Véleményem szerint annyival nem gyorsabb hogy megérje beáldozni a hosszabb üzemidőt, legalább is az eddigi teszteredmények alapján+sok program el sem indul rajta.
Üdv netpeti98
-
vinibali
őstag
talán az AMD is tervez majd komolyan a táblapiaccal...

-
Srodney
senior tag
atom lesz benne?hű,de sz@r

-
Rickazoid
addikt
Ez ronda. Mondjuk erről a képről az jutott eszembe, hogy lehet az Intelnek nem is kellene fogyasztás/teljesítmény arányban utolérnie az ARM-ot a kezdeti sikerekhez (a későbbiekben igen), csak feltételt kéne szabnia, hogy az eszköz kijelzője legyen matt.
-
Duree
veterán
Nem késő ez egy kicsit?
-
banhammer
veterán
Elég furcsán néz.
Legalább is nekem szokatlan a formavilága.
-
jacis
nagyúr
Kíváncsi leszek mivel jár majd, ha ilyen szempontból is elkezd osztódni az android.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), az meg vegyen egy (olcso) armost, alapdolgokra az is jó (nekem is az van)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)