Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz
DoItYourself #129 üzenetére
A hagyományos numerikus gombos készüléket szerintem már nem kellene gyártani. Csak a qwerty-s készülékek kellenek és az érintősök, illetve a kettő keveréke.
-
Remus389
veterán
válasz
DoItYourself #124 üzenetére
jo csak hagyomanyos telefont mar nincs hova fejleszteni
vegyel egy E52-est es az maximalisan kielegiti a nem erintos telefonra vagyokat
nyomogombos telephone -t hova fejleszted?
-
nord_
veterán
válasz
DoItYourself #40 üzenetére
Ha az E52-nek akkora és olyan felbontású kijelzője lenne, mint a mostani okostelefonoknak, akkor az egy hetet elfelejthetnéd.
Tökéletesen tisztában vagyok, milyen változáson mentek keresztül a használati idők/akkuméretek/kijelzőméretek: a '90-es évek közepe óta használok mobilt... Akkoriban a kétsornyi monokróm kijelzőkkel a negyedkilós féltéglákhoz adott méretes akkumulátorok bőven elbírtak. Nem volt színes kijelző, push email, játék, navigáció, internetezés, vakus fényképezés, ami zabálja az energiát. Ha ezeket nem használjuk, nem is olyan rossz a mostani nagyképernyős kütyük készenléti ideje. Átlagban két napi készenlét 6 órás használattal megvan nálam, de volt már 6 órányi használattal háromnapos készenléti időm is (emellett BT, wifi bekapcsolva).
-
JR.CSé
senior tag
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
+1 szerintem biztosra mondhatók azok a fejlesztések amit mondtál.Bár szerintem a készülékházon is lesz újítás bőven.Lehet hogy bepróbálkoznak a hajlítható koncepcióval.Azért az elég nagyot ütne szerintem.
-
daniel909
addikt
válasz
DoItYourself #26 üzenetére
pont ezt jutott eszembe nekem is. de akinek van egy kis esze rájön, hogy az iPhone még mindig menő, mert anélkül ezt a cikket itt most nem olvasnánk, mert semmi érdemleges nincs benne. nem tanulok marketinget de messziről levágós a dolog, király h nem csak én vettem észre! *high five*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest