- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
válasz
benedekco #33 üzenetére
Jaja, Imperium Galactica 1-2
(#34) arty
Tudjuk mindannyian hová sűllyedt. Kikopott az ARCADE vonalból, aztán megszívta a konzol versenyt. Le kellett dobni a rolót.. már csak a szoftverei bukkannak fel, amit kiárusít apróért. Azt a kiugró minőséget és hangulatot amit még a megadrive - dreamcast között éreztem leváltotta az Excel táblázat.Tudod hogy van, ninten`dont... D
-
válasz
benedekco #25 üzenetére
pár hónapja játszottam végig a Hi-Octane-t és a ps1 emuval kísérletet tettem a nagyobb felbontással, filteringel, stb ... de valahogy nem volt jó. olyan steril volt a hatás, mintha méginkább gagyi lenne. végül addig kapcsolgattam, hogy 1:1 a régi "pompájában" nyomtam le, bár a frameráta jó lett volna ha legalább a 20-at tudja tartani
(sajnos 12-15 volt általában)
ezeken szvsz egy dolog segít igazán: ha crt tévén játszod őket
na onnantól mintha egy másik világba csöppennél... leesik, hogy "naezért emlékeztem szebbre!" -
válasz
benedekco #18 üzenetére
dlc-dlc - nem az ubisoftnál dolgozol véletlenül?!
Porsche a _MAGA IDEJÉBEN_ a kedvencem volt, a "szimulátorosabb" irányítása miatt.
Mai "szemmel" az én listámnak csak valahova a végére férne fel:
NFS1 NFSHP2 NFS4 NFSHP2010 NFSRUN ... Rivals/Shift2/régiMW ... és esetleg utána jöhet a tömegben a Porsche. Az árkádsággal nincs bajom, de a P olyan "dobozfizikás" "szimulátorszerűség", amit mamár nehezen viselek.Amugy az NFS3-at miért méltatják olyan sokan, amikor az NFS4 szinte 1:1 ugyan az volt, csak mindenből még sokkal több?
-
BiP
nagyúr
válasz
benedekco #18 üzenetére
StreetRod DLC: Erre baromi jó lett volna anno a Need for Speed Motor City, de valahogy méltatlanul eltűnt a süllyesztőben.
A szerelés részre ott az említett Car Mechanic Simulator, bár azt nem tudom, a gyakorlatban milyen, mennyire adja vissza a régi hangulatot.Nekem is ez a baj a Dosbox-szal, hogy ma már a 320x200 nem az igazi, itt 32"-on, (nem a csilli-villi grafika kell, mert az pont kiölné belőle a retro-t, hanem felbontásnövelés, meg működő hang, stb). De valami remaster, GoG megoldások tetszenének ezeknél a játékoknál.
Nálam is Road&Track (NFS1), Porsche, NFS3 (Hot Pursuit) vannak a dobogón. (nincs köztük sorrend). De a Most Wanted (1) is nagyon bejött még anno. -
válasz
benedekco #10 üzenetére
URP tényleg ennyit tudott, az első játéktermi "sebességű" autós, otthon
Előtte ilyen 60fps-es játék nemigen volt sehol máshol. De mint játék, nem szerettem, nem is maradt meg.
Régi pécéseket amúgy többé-kevésbé ma is tudod játszani (dosbox), de tény h macerás. Viszont ezek a régi, korai texturázott 3d cuccok elég rosszul öregedtek. Nem véletlen h a mai retrocuccok sem ezekre próbálnak hajazni
Az ötleteddel annyi a gond, hogy milyen irányítás-fizika lenne a játékban? Ami jó a stuntshoz, az nemjó a TD-hez, stb
Ráadásul sajnos ezek is borzalmasan öregedtek... mármint a fizika-irányítás a korai már-már akkoriban autónak érződő játékokl
A virtua racingel nincs gond, ahogyan a daytonával sem, míg az NFS Porsche... pfejjj.
(#13) Dester31 rossz hírem van... ha semmi se jó: megöregedtél
-
BiP
nagyúr
válasz
benedekco #10 üzenetére
Stunts mintára sok játék született, talán a Crashday az egyik legújabb (pedig az sem mai), meg ott a Trackmania sorozat. Igaz, ezek már teljesen modern köntösben, semmi retro.
Én pl. Fatal Racing remaster-nek örülnék. Akkoriban ment még a Destruction Derby, de arra végülis ott a Wreckfest. De a felsorolt játékok bármelyikének örülnék, aranykorszak volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest