- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
régen/anno nekem se volt...
és amugy retroarch alatti ps1 beetle psx core tudja overclockolni a képzeletbeli ps1 perifériákat, ám sajnos a játék is gyorsul vele együtt
szóval a két rossz között választhattam, maradt az fps hiánya...
(#30) benedekco nem is gondoltam volna, hogy ennyien ismerjük/szeretjük ezt a címet
ps1-en kellemes a zene (és jó is, pontosabban az én ízlésem), arra már nem emlékszem, hogyan szólt anno a haver awe32-jén ...
svga?! az elég kompromisszumos lehetett (ha a maga idejében játszottátok, feltehetően 486/pentium1 korszakban)
kiegnek utánaguglizok, sose hallottam róla
(#31) olbaidhun pont ez a gond, hogy csak switchre jött ki
hova süllyedt a sega a 90es évek után.... (amikor a nintendora kényszerített fejlesztők/játékok "ellen" "küzdött")
-
a játék ps1-en fut sokszor 12-15 fps-el, így ezt kapod emulátoron is
hi-octane-t anno én is pécén, havernál láttam/játszottam/szerettem, de kellő időt nem tölthettem vele, kettesben
pécverzióval a körülményes futtatás miatt nem mertem kezdeni, a ps1 emu mára tényleg gyermekjáték ezzel szemben (és egyből jó a kép/hang/gamepad támogatás)
-
válasz
benedekco #25 üzenetére
pár hónapja játszottam végig a Hi-Octane-t és a ps1 emuval kísérletet tettem a nagyobb felbontással, filteringel, stb ... de valahogy nem volt jó. olyan steril volt a hatás, mintha méginkább gagyi lenne. végül addig kapcsolgattam, hogy 1:1 a régi "pompájában" nyomtam le, bár a frameráta jó lett volna ha legalább a 20-at tudja tartani
(sajnos 12-15 volt általában)
ezeken szvsz egy dolog segít igazán: ha crt tévén játszod őket
na onnantól mintha egy másik világba csöppennél... leesik, hogy "naezért emlékeztem szebbre!" -
válasz
benedekco #18 üzenetére
dlc-dlc - nem az ubisoftnál dolgozol véletlenül?!
Porsche a _MAGA IDEJÉBEN_ a kedvencem volt, a "szimulátorosabb" irányítása miatt.
Mai "szemmel" az én listámnak csak valahova a végére férne fel:
NFS1 NFSHP2 NFS4 NFSHP2010 NFSRUN ... Rivals/Shift2/régiMW ... és esetleg utána jöhet a tömegben a Porsche. Az árkádsággal nincs bajom, de a P olyan "dobozfizikás" "szimulátorszerűség", amit mamár nehezen viselek.Amugy az NFS3-at miért méltatják olyan sokan, amikor az NFS4 szinte 1:1 ugyan az volt, csak mindenből még sokkal több?
-
válasz
benedekco #10 üzenetére
URP tényleg ennyit tudott, az első játéktermi "sebességű" autós, otthon
Előtte ilyen 60fps-es játék nemigen volt sehol máshol. De mint játék, nem szerettem, nem is maradt meg.
Régi pécéseket amúgy többé-kevésbé ma is tudod játszani (dosbox), de tény h macerás. Viszont ezek a régi, korai texturázott 3d cuccok elég rosszul öregedtek. Nem véletlen h a mai retrocuccok sem ezekre próbálnak hajazni
Az ötleteddel annyi a gond, hogy milyen irányítás-fizika lenne a játékban? Ami jó a stuntshoz, az nemjó a TD-hez, stb
Ráadásul sajnos ezek is borzalmasan öregedtek... mármint a fizika-irányítás a korai már-már akkoriban autónak érződő játékokl
A virtua racingel nincs gond, ahogyan a daytonával sem, míg az NFS Porsche... pfejjj.
(#13) Dester31 rossz hírem van... ha semmi se jó: megöregedtél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest