- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Az alkalmazás értékelésének MÁV hozzászólása alapján eddig is Béta tesztelésre lehetett jelentkezni és letölteni, amire megjelent ma az újabb frissítés.
És így, hogy belenéztem az értékelésekbe, a MÁV válaszolgatott, szóval az valóban nem igaz, amit írtam, hogy nem érdekelné őket a felhasználók véleménye. Viszont igenis lehetne professzionálisabb megoldásként alkalmazáson belüli felületet (pl BKK, hogy hasonló kategóriát nézzek, de a legtöbb színvonalas appnak van ilyen funkciója), ahol lehet választani, hogy bug/javaslat, leírást, screenshotot csatolni, stb. Folyamatosan átszerkezgetni a véleményt a PlayStoreban nem igazán felhasználóbarát.
-
malnabokor
senior tag
Nemrég megint utaztam vele, az vásárláskor egész kellemes volt a 10%-os kedvezmény, ha már gyorsabbak nem is (legalábbis felénk), de olcsóbb
Illetve a kalauzok is kezdenek hozzászokni vidéken is.Viszont az szégyen, hogy béta tesztelés ellenére nincs benne egy hibabejelentő oldal, vagy bármi más az appon belül. Érzésre mondjuk nem is kíváncsiak mások véleményére, csak amit ők elképzeltek, az működjön kb.
-
malnabokor
senior tag
Hasonló tapasztalatok, IC-n akkor látott ilyet először, de még nem is hallott róla, így otthagyott mindenestül.
Átszállás után a helyi gyorsvonatos kalauz mikor meglátta, úgy megörült, hogy végre lát ilyetMegkért, hogy mutassam meg neki, megnézte, hogy milyen infók vannak rajta, aztán egyből beolvasta a leolvasó kamerájával, majd ő mutatta meg nekem, hogy nála mi látszik. Határozottan feldobtam a napját
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lexus, Toyota topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- TCL LCD és LED TV-k
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest