- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
tessék, ennyit erről: [link]
So why is everyone freaking out then? Because, frankly, its politicians appear to be idiots.
Mintha magamat hallanám.
-
fLeSs
nagyúr
további piaci esés esetén a következő kiszemeltjeim vannak: FAS (apránként), OIH.
van egy olyan érzésem, hogy nem lesz lehetőségem venni belőlük, mert általában az szokott lenni, hogy eltervezem hogy veszek vmiből ami olcsónak tűnik, aztán elkezd drágulni, utána meg már az emberi ösztönök ellen szól hogy vmit megvegyünk ami előzőleg még olcsóbb volt ezért passzolom.
nem lesz itt semmilyen összeomlás. egy amcsi blogban már mínusz 5%-os, kereskedést felfüggesztős nyitást várnak amerikába. -
fLeSs
nagyúr
A Vargának több agya van mint a másik kettőnek együttvéve.
Most, hogy az EUR-on kerestek két nap alatt 15 Ft-ot megjött a nyugtató szöveg.100x-os tőkeáttéttel.
-
fLeSs
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy miért mindig csak a devizahitelesek kerülnek szóba amikor gyengül a forint? Mi a helyzet a fogyasztási cikkekkel, benzinnel, gázzal és ezen keresztül a fűtéssel? Sztem ez sokkal nagyobb szívás, mert több embert érint. Engem speciel hidegen hagy, hogy a devizahitelesekkel mi a helyzet, én már jóideje gondosan ügyelek arra, hogy ne legyen adósságom, és nincs is.
Viszont a hazai piacon megtalálható fogyasztási cikkek (ilyen-olyan kaják, különböző tisztítószerek, ruhák stb) java külföldről jön be, nem beszélve a számtech cuccokról ha már a PH-n vagyunk.
Most újabb 20%-kal tervezik növelni a gáz árát, ebből következően a fűtés is drágulni fog, de ez csak a nyár eleje, mi lesz később? Már így is 60e forint télen a fűtés havidíja úgy, hogy év közben is fizetjük az átalánydíjat. És ez csak a fűtés. Kajálni kell, ruházkodni kell, tisztálkodni kell. -
fLeSs
nagyúr
na megszólalt a víztoronyfejű majom is. állítom, hogy a fidesznek 4/5-öde lenne ha nem lenne szijjártó.
-
fLeSs
nagyúr
kezdődik a móka, a Fidesz szavazói hamarosan szembesülnek a valósággal. hogy mi az azt majd meglátják.
Kósa meg egy totális idióta. Ez nem gond, de láttam vele pár interjút és ennek tetejébe sztem még buta is, ezek alapján pedig sztem nincs helye az ország irányításában, ráadásul most meg államcsőddel is riogatja az embereket, az EUR és az USD is ma 7 ft-ot gyengült.
Sztem olyan koppanás lesz itten hogy ihaj.
Btw az USDHUF grafikon alapján én azt mondanám, hogy ez a pánikkeltés csak egy pár napos forintleértékelődést fog eredményezni, utána oldalazni vagy erősödni fog a forint, legalábbis technikai alapon. De a hírek mindig erősebbek, mint a TA. -
fLeSs
nagyúr
na mi alakul az SP500-on? bear-flag?
-
fLeSs
nagyúr
"Deficit akad az USÁ-ban is, Kínában pukkadóban van egy ingatlanlufi, EU-ban a komoly baj még el sem kezdődött, Görögország a jéghegy csúcsa csupán, illetve a kiadásokon mindenhol faragni kell. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
"
Ez egyelőre mind csak spekuláció. Ha ezek közül vmelyik "tragédia" a jövőben bekövetkezik az előzőleg be fog árazódni. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy földrengés lesz Mo.-on.
De mikor?Deficit mindenhol van, létezik olyan ország, ahol nincs?
Kína már egy ideje medvében van, nézz rá az indexükre. [link]
Az EU-ban az összes szarbajutott országot ki fogják segíteni, nem fogják megengedni, hogy az euró összeomoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged