- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
quailstorm #76 üzenetére
mostanában gyakorlatilag telefonálni se nagyon lehet vele (egyéb dolgokra szerintem amúgy is alkalmatlan), de mivel nem az én készülékem, lusta vagyok foglalkozni vele.... a szerviz szoftverfrissítést javasolt, ha jól tudom 5 ropiért.... mondtam főnöknek, hogy annyiért én is szívesen letörlök mindent a telefonról
-
bepken
veterán
válasz
quailstorm #74 üzenetére
nem igazán ismerem, csak egy Wave 2 van itt az irodában, arról tudok nyilatkozni.
konkrétan ennyire még egy telefont sem akartam földhöz vágni... (a ház/hátlap mondjuk egész tetszik) -
bepken
veterán
válasz
elektropocok #69 üzenetére
azzal az apró különbséggel, hogy a Samu mindezzel évekkel ezelőtt próbálkozott...akkortájt, amikor igazából az egészből akár még lehetett is volna valami....
-
bepken
veterán
válasz
#79563158 #38 üzenetére
tehát akkor jól sejtem, hogy itt is csak arról van szó, hogy vegye a nép a buta-okostelefont és próbálja meg használni.....valamire....tökmindegy....de a lényeg, hogy közben forgalmazzon szépen.
csak tényleg az zavar itt is, hogy nálunk mindezt már nagyban csinálják a szolgáltatók...vegyél LTE képes készüléket, forgalmazz "hipersebességgel", mindezt ököráron....amíg le nem korlátoznak ugyanarra a sebességre, amire a legkisebb csomagban lévőket....egyébként ehhez mennyi idő szükséges általában? 1 nap? talán 2? (nem tudom, csak kérdezem...)
-
bepken
veterán
ez a telefon is tipikusan az a kategória lesz, ami mindössze csak a mindennapi használatra lesz alkalmatlan...
két háttér process mellett csak egyszer akarjon véletlenül futni egy harmadik is, és már meg is halt az egész (bár nem ismerem magát az OS-t, szóval nem kizárt, hogy tévedek! androidból indulok ki...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest