- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
KunEmber #224 üzenetére
Nem, még Holler sem.
Mi is jól éreztük magunkat, 8 után érkeztünk, arra jansky1 kifogta előlünk az összes halat.
Na jó, nem mindet, Államtitkár fogott délelőtt vagy 3-at, én úgy 14 óráig pihenőn voltam, talán két kapás volt, de leakadtak. Viszont közben volt így időm felvenni a nálam lévő összes ruhaneműt, mert olyan hideg volt, mint állat.
Aztán a meleg bográcsos ebéd nagyot fordított a dolgon, egyrészt felmelegedtünk (talán az idő is), meg még halak is feltűntek, bár nem fáradtam el így sem.
Végül azt hiszem nekem lett 3-4 ponty, Államtitkárnak talán 5-6, olyan 1,5-5 kg közöttiek.
16 körül úgy kisütött a nap, hogy már pólóban pakoltunk el.
Daniék majdnem megdöntötték Hermányi mester fárasztási időrekordját, de azt hiszem pár perccel még mindig ő vezet (Dég).Úbakker, kajapénz meg nem adtam, PpenoO, küldj számlaszámot, bocs.
-
PpenoO
őstag
válasz
KunEmber #108 üzenetére
Jó hogy mondod, faxom... úgy fogom bezsákolni a bölcsőbe a halat, mint Michael Jordan a kosárlabdát...
Házirend:" A halak egészségének megóvása érdekében kötelezõ a pontybölcsõ és sebfertõtlenítõ használata. A horgásznak mindig ügyelnie kell arra, hogy a megszákolt halat száraz pontybölcsõbe nem helyezheti, a bölcsõt elõtte meg kell nedvesíteni és a háttérben soft poresz zenének kell szólnia."
Remélem lehet bérelni mert venni több tizezerért tuti nem fogok.
BlackmMmDog: persze, nem gond, max ha jönne le valaki pestről, mr.hermanyi pl.. 3an már neccesen vagyunk.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
A víz jelenleg 12 fokos a mederfenéken. Tavaly mikor voltunk, ívott a ponty mint a fene, de fogtunk azért. A tó alja egyenletes, iszapmentes. A helyeken betonkockák vannak, attól kb. 1 m-re már 2-2,1-es víz van. A tó közepén bójasor, mindenki oda dobál, oda szokott a hal, de máshol is megfogható. A bójasoron túl nem illik dobni, főleg ha veled szemben ülnek
Mivel a víz egyforma mély mindenhol, így 3-50 méter között tudsz halat fogni. A parabolix tökéletes lesz oda is, pont, mint Palotavárosra. Methodra készülj, apró pellet és wafter, ennyi elég ott a boldogsághoz, meg talán néhány locsoló vagy aroma.
A halak átlagosan 2-4 kg közöttiek, van köztük néhány bitang jószág. Elég erősek, jól húznak, jó peca szokott ott lenni. 20-as mono főzsinórnak, 16/18 előkének 10-es horoggal bőven elég. Matracot, vagy bölcsőt hozz, az kell. Fb oldalukat nézd meg, már fogják a halakat szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Brave
- Gurulunk, WAZE?!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest