- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tesztben szereplő progik és ezek tesztben szerepelt verziói nem triál-ként voltak megjelölve, hanem Freeware-ként. Nincs tudomásom arról, hogy 30 nap múlva meg kiírnák, hogy mégsem freeware-k.
Az természetesen benne van/lehet a pakliban, hogy a jövőben (nekem sincs üveggömböm ugyebár) egy újabb verziótól kezdve esetleg fizetőssé teszik valamelyik progi(ka)t, épp ezért töltöttem fel őket MediaFire-re (meg van osztva a blogban, bárki, bármelyiket letöltheti) és ezen verziókat nem fogom frissíteni. (Hasleo-t frissítettem, mert találtam benne egy hibát) ill. a DiskGenius-t, mert ott is találtam hibát, de az a particionálással volt kapcsolatos, de ha már jeleztem nekik, meg ki is javították, akkor gondoltam frissítem ezt is) -
Azon nem módosítok, mert a siker oszlop arra hivatott, hogy a teszt követelményeinek eleget tett az adott progi avagy sem.
Az, hogy felhasználói interakció kell egy boot lemez legyártásához, az nem egetverő probléma, megosztottam a szükséges ADK/PE csomagot, amit kb. nextnextfinish módszerrel fel lehet varázsolni (a legyártott ISO-k meg vannak osztva, hogy ne kelljen ezt eljátszani)Az Active disk image ingyenes szoftverénél, ami nem készít boot eszközt, ott is van kerülő út (teljesen legálisan), csak nem írtam bele a blogba, ez az Én hibám, mindjárt pótlom..
Mentségemre szolgáljon, hogy -mint ahogy írtam is a blog elején- a kevés szabadidőm (max. 2 nap) jelentős részét áldoztam a tesz elkészítésére, ami így is rohamtempóban készült, már hullafáradt voltam és pár fontos megjegyzés lemaradt... -
"Esetleg ahol bármilyen megkötés van a visszaállításra..."
Milyen "megkötésre" gondolsz konkrétabban?"Engem még a differenciális backup érdekelne..."
Az adott progi honlapján tudsz ennek utána nézni. Sajnos ingyenesekben tipikusan ilyen korlátozások szoktak lenni, hogy pl. a különbségi és/vagy növekményes mentés nem elérhető bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest