Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Az utolsó jelenleg a 3.1.3-as de ez még lassabb lett mint az eddigiek
3-4 percig tart a nap legtöbb részében míg behoz 1 app leírást.
Uninstalláltam.
A réginél ez 1-2sec -
zsirfecske
addikt
idő kérdése és megjön magától és elérhető is lesz minden menüpontja, a videón lehet látni hogy fog kinézni, úgyhogy felesleges ideje korán erőltetni szerintem.
-
daniel909
addikt
wp7 design
de nagyon állatul lesz megcsinálva... remélem minnél előbb ez fogad!!! -
ttt1
őstag
Az uj marketnek mi a verziószáma?Nekem már v 2-3 hete így néz ki a market a tableten ha nem régebb óta (3.xx nem tudom pontosan a számát), de ott nincs "gond" vele azaz folyamatos minden ,de movies és books sztem hiányzik belőle..
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Már jó ideje feltettem az új verziót de minden nap csak egy dolgot tapasztalok: valami brutál lassú az előzőhöz képest. Mintha folyamatosan GPRS kapcsolaton lennék annyira használhatatlanul lassan jelenik meg minden
-
a.sebi
őstag
sziasztok, ! az uj market totaé wp 7 de megis iszonyat jo kezelni.... sokkal jobb.. konnyu megtalálni bármit... lopjátok lopjátok
-
Tonchi
aktív tag
válasz
próbakocka #17 üzenetére
Magyarországi régióban fel sem ajánlja ezen funkciókat, a market egyből az alkalmazások fülbe dob. Ha Market Enabler-t át állítod USA régió béli szolgáltatóra (pl. T-Mobile (USA)), akkor ki tudsz lépni a könyvek, filmek fülekhez. Bár csak a könyvek fül látszik
-
skul0
aktív tag
Már én is leteszteltem ezt az új marketet, de számomra a régi áttekinthetőbb és kezelhetőbb volt, ráadásul ez az új jelenleg döcögősebb is.
-
próbakocka
senior tag
ez most nem értem, ez legalább 1 hete kinnt van ...
ráadásul pont egy hete ment róla vita, hogy nálunk az életben nem lesz könyv/film, azoknak a helyén más reklám van a menüben.
gondolom ma inkább a MAPS 5.8-as frissítéséről kellett volna írni valamit ....
-
oli.98
tag
Magától feltelepül majd a telefonokra?
-
Vajon ők is összeadják a filmek, zenék számát az alkalmazásokéval, mint a Nokiánál?
-
tjb007
nagyúr
Csupán 2 hetet késett ez a hír........
Nálam a telefonon és a tableten is már a 3.0.26 fut, a telefonon (Blade) egy "kicsit" lassabb a az előző verzióhoz képest de kibírható, a tebleten nincs vele probléma.
-
ShadowX
őstag
Csak én látom úgy, hogy elég gyatra a videón a marketról leszedett videó minősége?
-
Tonchi
aktív tag
Említették már hogy rég le lehet tölteni. Leszedtem átnéztem az .apk fájl-t és természetesen ez csak a bevezetője a dolognak. Sokkal lényegesebb, hogy a későbbiek során a frissített marketből (ebből) zenéket is le lehet tölteni. Vagyis az alkalmazások, játékok, könyvek és filmek opciók mellett lesz még egy. Még nincs bevezetve, de fel van rá készítve az alkalmazás. Maximum egy kisebb update érkezhet , amit észre sem veszünk.
Hogy ezt honnan veszem?
Az .apk-ban találtam három képet: -
válasz
imisomogyi #5 üzenetére
És az androidos hűtő letölt 1 kg-ot éjszaka, ha elfogyott a paradicsom.
-
imisomogyi
aktív tag
Legközelebb:
Paprikát és Paradicsomot is kínál az Android Market!
Nekem akkor lesz ez igazi piac! -
g3He
csendes tag
Tiszta WP7.
-
Rickazoid
addikt
Vajon milyen minőségűek a filmek? Ha "telefonos", akkor semmit sem ér. Másolásvédelem van-e, azzal is kukába való ötlet csupán. És vajon a Market Enabler és a friss Market telepítésével hozzáférhetőek lesznek, ha már régiókkal szívatják a népet (és még mielőtt valaki belekötne, nekem nem gond, hogy angol)?
-
szezso15
addikt
Nem hivatalosan már le lehet tölteni, fel is pakoltam a Blade-emre, de iszonyatosan lassú volt
Ráadásul nagyon WP7 koppintás szaga van... -
nbg
senior tag
Had jojjon, kivancsi vagyok a felhozatalra, bar leginkabb az arazasra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Államokban már elérhető a frissített Android Market, mely alkalmazások mellett könyvek és filmek letöltését is lehetővé teszi.
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok