- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Nevezhetsz Corsair fannak, de a Ramjaik nagyon jók, a gépházaik jó minőségűek, a billentyűzeteik szintén időtállóak, és kínálnak olyan kiegészítőket amit másnál nem láttam jó minőségben (Lapdog)
Jó termékeket gyártanak, a supportjuk illetve a garanciális ügyintézésük pedig példamutató.
Még számla nélküli terméknél is elintézték a garanciát, illetve lejárt garanciás terméknél is orvosolták a problémát ingyen.Az ORIGIN PC-vel karöltve szélesebb körben lehetnek ismertek!
-
UnknownNoob
tag
Sajnos elég változó. Most nem tudom mit használnak de régen amikor a ramot vettem a corsair zászlóshajójában is magas késleltetésű hynix memória volt, persze a felárat megkérték. Olcsóbban lehetett samu b-t kapni Trident Z formájában. Alacsonyabb késleltetés, azonos feszültségen magasabb órajelek.
Nem mondom hogy ne vegyen senki corsair-t de a corsair egy mainstream gémer márka ami elhitette magáról hogy prémium, ezért annyit kérhet amennyit akar.
-
Tigerclaw
nagyúr
Éppen szembejött tegnap véletlenűl(?) egy origines bemutató egy brutál megoldással, amiben egy atom gamer pc, egy xbox one, egy ps4 és egy switch lett egybeépítve, full vizes színes pimpelt gép.
Na ott alapból nagyon sok corsair tartozék és alkatrész került a gyári szettbe.
-
zzola
titán
Corszair?
-
Mikeee89
senior tag
Tök jó hír, a Corsair is elég jó márka volt eddig, tök jó házakat, egyéb cuccokat gyártott. Most legalább egy kicsit bővíti a piacát.
-
ledgeri
nagyúr
Már meglepődtem, hogy a másik ORIGIN került más kezébe...
Csak csinálják jól, és akkor mindenki jól jár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest