- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Buli van! Gyerünk ünnepelni!
-
peti_s
addikt
válasz
cousin333 #25 üzenetére
Az tényleg sok volna, akkor már minden egyes ember vett volna egy CPU-t újonnan az Inteltől. Socket7-es időkben pedig volt egész rendesen konkurencia, AMD, Cyrix-IBM, Rise, IDF, plussz lehetne sorolni. Persze akkor is az Intel adta el a legtöbbet, de Erasmus becslése sztem jobb.
-
ungarisch
csendes tag
Szerintem az Intel mostmar a 1,2 - 1,3 milliard procinal jarhat 2003 ota.. Es nem ertem, az AMD sosem volt hires a tuningrol..
-
válasz
NewMacUser #22 üzenetére
nade intelnél nincs 2mag@4mag ;)
-
NewMacUser
csendes tag
Lássuk csak a legszarabb Intelt, amelyik a legrégebbi technológiával fut. Q6600, a legtöbb 2.4ghz@3.6ghz, évek óta tudják ezt, egyre kisebb feszültség mellett.
Hol van ehhez a nyögvenyelősen kiszenvedett 3.0@3.7?
Ez nem ferdítés, mindkét szám konkrét érték, aminek ezer helyen utánanézhet bárki.
Az, hogy mi mennyire húzható, lényegtelen. A CedarMill cerkák mennek 5.5ghz-et, mégis kaki mind.A lényeg a leadott performansz.
-
Erasmus
őstag
válasz
juliabrilke #16 üzenetére
szövegértésből hanyas voltál?
"eladta 500 milliomodik x86-os mikroprocesszorát"
-
marcias
őstag
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
Nem értem.
-
Erasmus
őstag
jaja, hajrá!
egyébként nekem úgy rémlik – de most nem találok erre forrást –, hogy az intel már túl van a kétmilliárdodik x86-s cpu eladásán. a piaci részesedések alapján is illene ennek így lennie.
-
juliabrilke
veterán
Szerintem fontosabb az, hogy ebből a mennyiségből mennyit is adtak el ténylegesen.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
NewMacUser #1 üzenetére
Elkezded átnyálazni a híreket, kimutatásokat h évente mennyit procit adott el és összeadogatod. Hajrá!
-
domi007
őstag
válasz
NewMacUser #1 üzenetére
2003ban tartott 1milliárdnál, írja a hír....
Hát, remélem azért megrázza magát az AMD, mert egyelőre csak videókártya fronton élvezi teljes elismerésemet, és támogatásomat, de CPU-k terén...
-
Daveedka
tag
grat AMD, így tovább
-
- = Zk = -
félisten
Szép eredmény.
És valóban, a konkurencia fontos a piacra... -
Tomcat
őstag
Gratulálok nekik. Hajrá AMD! Remélem azért az 1 milliárdra nem kell majd ilyen sok időt várni.
-
Azért nem semmi, hogy hova el nem jutottak ők is, egész kellemes számok ezek.
Érdekes, hogy szinte egyszerre indult a pályafutásuk az Intel-lel. Talán, ha nem másolásból éltek volna, hanem egyből saját fejlesztésekkel indulnak, akkor mára már még előrébb lennének. -
Tituka
senior tag
hajrá AMD!!!
-
sh4d0w
félisten
válasz
NewMacUser #1 üzenetére
Kit érdekel, nem róluk szól a hír.
-
NewMacUser
csendes tag
Az Intel mennyinél tart?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged