- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Jóval olcsóbb lehetne a gyártás, ha egy-két féle terméket állítanának a gyártósorra. Plussz kissebb haszonkulccsal többet adhatnának el és mindenki boldog lenne. De persze ez egy merész és túl tökéletes utópia, nem várható el, hogy be is jöjjön
szerk. kimaradt, hogy a minőség is jóval jobb lehetne így
-
haddent
addikt
A hetente kidobott sok szemét hulladék 5012412 féle szar helyett ha beállítanák a gyártósort mondjuk egy Galaxy S4 vagy S5 -re, akkor olcsóbb lenne (jóval) és mindenki örülne, nem?
Csapoati na még ezt is sikerül megmagyarázni
Van különbség az egységes, egyedi, kiforrott, márkára jellemző markáns vonások közt és az 1:1 dizájn másolás között.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Gymnova81 #52 üzenetére
Ezt hívják egységes dizájnnak, az autóiparban is elég elterjedt (pl. Audi, de a VW-nél sem nagyon különböztetsz meg egy Passatot és egy Jettát elölről). Telefonból nyilván több van, meg a Samsungnak nagyon sok modellje van, de ettől még érthető a törekvés akkor is, ha sokaknak nem tetszik ez.
-
szemy94
senior tag
Ha tényleg ez lenne a belépő szint, az már nem lenne gond, eddig mindenki azon rinyált, hogy felejtsük el a QVGA-t, tessék...
-
Gymnova81
tag
Édes jó istenem! Miért kell az összes Samsung telefonnak ugyanúgy kinéznie? Minden nap látok valakinél samsung telefont, és lassan nem tudom megkülönböztetni őket, max a méretük változik néha, komolyan hányingerem
támad ha meglátok egyet. Ez olyan mint amikor túl sokat eszel valamiből és megcsömörsz tőle.
-
Csapoati
nagyúr
Aqua Electromax megfelel? 18 ezer meg azért már durva különbség, majdnem 30%.
-
tothmaxy182
őstag
Akkor ezt az örök igazságot is el lehet felejteni, mert 50ezerért már teljesen lagmentes, megbízható droidos telefonokat lehet venni. Pl moto G. Egyszerűen körbe kéne nézni vásárlás előtt, és nem megvenni minden szart, utána meg csodálkozni. Persze ettől még a legtöbb gyártó ilyen kategóriás telói szarok maradnak, de egy tudatos vásárlónak ez nem lehet gond.
(#46) Csapoati: áh, nem olvastam el a kommentedet, mielőtt írtam. Megspóroltam volna pár perc pötyögést.
-
Garada
őstag
Elképesztő... ja nem!
-
azopi74
addikt
Örök igazság, hogy ha droidban gondolkozol, akkor a belépő kategóriát el kell felejteni, csak felső-középkategóriást szabad venni, de inkább csak csúcskategóriát. Persze csak ha nem akarsz magadnak felesleges bosszúságot, és nem akarod, hogy idő előtt több ősz hajszálad legyen, mint eredeti színű ...
Igen, tudok róla, utóbbi időben felbukkant egy-két használható droidos model az alsóbb kategóriákban is, de olyan ritka az ilyen, mint a fehér holló. -
-
TeeJay
félisten
csodálkoznak hogy egyszer csak elkattan valaki agya és lövöldöz az utcán?
csajom is minden este tiszta ideg és a falnak akarja várni a Galaxy Trend-jét pedig abban 768MB RAM van
azt mondta ha még egyszer Samsungot merne venni pofozzam fel, 1éve kínlódik vele
kb. telefon és sms-en kívül másra kár is használni mert annyira lassú meg akadós hogy kész
már rootoltam neki, nova launcher TW helyett, minden felesleges bloatware jegelve Titanium Backup Pro-val
de hát még így se az igazi. sajnos hulladék kategória a Samsung belépő szintje erre minden héten bejelentenek még pár hasonló hulladékot -
halkow
őstag
25k-t megéri többet nem
kíváncsi vagyok mikor söprik ki végre a HVGA és QVGA-s alap droidokat -
Gedeon31
addikt
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
Gyerekeknek sem kell már ilyen tudású telefon
-
Tizenkettő egy tucat. Egyszóval ,Samsung.
-
Gedeon31
addikt
Mint egy falat kenyér úgy hiányzott
-
babkukta
senior tag
Gusztustalan!!!!! Inkább nem is írok ide semmit!!!!
-
FATtila78
tag
A 4.4-nek elég az 512, nem tudtad??
-
kbyte1024
veterán
Meg egy rakat kaka
nem baj, majd jovoheten kijön meg 4 Samu
-
myckie2
őstag
válasz
tothmaxy182 #19 üzenetére
Komolyan a csúcstelefonokat is csak a hátterük miatt lehet észrevenni.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
nightshadow #21 üzenetére
(#22) Thaaleum: A számítógépem nem tudná kezelni az az óriási, sok megapixeles képet, amire ráférne az egész termékpaletta. A számítástechnika még nem tart itt (talán a NASA)...
-
bollokcs80
Korrektor
Ace 3 Neo/Light/...
Az eredetire meg tojnak 4.4et rakni...
-
Thaaleum
aktív tag
tothmaxy182: Ne haragudj, de ez a teljes kínálat kb 1/4-e...
-
nightshadow
veterán
válasz
tothmaxy182 #19 üzenetére
Így tényleg egész más...
-
petymeg2033
tag
Nem vagyok járatos a fejlesztés részében, de pl Galaxy W-m van, és ezen vidáman elfut a 4.4.2, pedig több, mint 2 éves készülék.
Nyilván itt nincs benne a TouchWiz és egyéb jópofaságok, illetve azt nem tudom, hogy esetleg a háttérben valamilyen driverek hiányoznak-e. Ez utóbbira mondjuk annyi a rálátásom, hogy minden működik, amit amúgy is használnék. -
tothmaxy182
őstag
válasz
nightshadow #11 üzenetére
Azért próbálkozz...
-
muratomi1
senior tag
Felbukkant- bukjon vissza ahonnan jött.
A google ezzel a 4.4es rendszer és az 512mb ram támogatottsággal gondolom nem ezt akarta elérni,hogy egyre több fos telefont adjanak ki 4.4el. De hát samsungnál ez mára elengedhetetlen. -
azopi74
addikt
válasz
Felfelé buktatták az illetőt, stratégiai pozícióba tették. Az utódja pedig a galaxy s3 és s4 korábbi fő designere. De amúgy igaz a hír. Moszkvában meg merciket osztogatnak
-
sirkan13
aktív tag
Nem lehetne minden hónap első hétfőjén egy összefoglalót írni az addig megjelent szutykokról?Heti minimum 5-samuhír hogy ilyen meg olyan szutykot csináltak már nagyon fáj:-)
-
Juliuska
senior tag
válasz
ez az infó eléggé elgondolkodtatott a látottak alapján
-
kengyel
nagyúr
A ramot kicsit kispórolták belőle . De ezen rajta a "csokoládé "
-
nightshadow
veterán
Nem arról volt szó, hogy a Samsung kirúgta a fő designerüket, hogy új designnal jelenjenek meg. Ember nincsen, aki ezeket a telefonokat a külsejük alapján megtudja különböztetni egymástól.
-
tjb007
nagyúr
válasz
petymeg2033 #3 üzenetére
Sok esetben nem a Samsung a hibás, ugyanis ha megszűnik az adott modellben lévő SoC támogatása, akkor onnantól csodára ők sem lesznek képesek.
-
szabyka95
őstag
eloszor azt hittem hogy s3,s4 v s5 mini
-
2o1i
senior tag
Na vééééégre!
Már nagyon vártam ezt a modellt.
Ha lenne sok pénzem, vennék belőle egy raklappal és tesztelném, hogy mennyire kacsázik jól a vízen! -
Nigér
őstag
Jólvan, megvan a napi Samsung betevő, nyugodtan fogok aludni...
-
Zoltn
senior tag
Micsoda formaterv...
-
tomee007007
addikt
Ilyen áron korrekt ajánlat, csak ha ez el is jönne hozzánk, min. 40-45 ezerről indulna, annyit meg már nem ér.
-
roli543
őstag
Lehengerlő... ja nem!
-
NoMagix
addikt
Persze erre felmegy a 4.4.2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest