- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Tavaly jelentették be, de idén elérhető, szóval rosszul gondolod, ez egy idei SoC.
"nem fognak beletenni több, mint 1 éves SoC-ot"
Ezt meg egyébként sem tudhatod, szerintem majd Xiaominál eldöntik mit tesznek bele, esetleg gondolhatod, hogy nem tesznek bele, de ez nem tény. -
Swinegod
őstag
"Helio P25 Deca Core"
HSINCHU, Taiwan – February 8, 2016 – MediaTek today announced the launch of its MediaTek Helio P25, the newest addition to the MediaTek Helio P series mobile processor family. The new chipset combines the power of 16nm Octa-core processing with MediaTek Imagiq - a superior Image Signal Processor (ISP) technology - and dual camera features to satisfy smartphone photographers. -
Charles9
csendes tag
Xiaomi Redmi Pro 2 Hivatalos specifikációk [link]
-
kop8
őstag
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Tényleg nem tud felnöni a nagyok mellé a xiaomi kamerábam....
Most nézem a yotubos teszteket, de mindig a xiaomi a rosszabb kamerában, pedig egy mi5s plus jo lenne nekem
De az is gyengébb mint az s7...
Így megmarad a sima redmi pro, legalább olcso -
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407 #60 üzenetére
Bocsánat, elnéztem, igazad van, van benne, de a lényegen nem változtat, hogy a Mi 5-nek nem áll ki és mégis van benne
-
válasz
koppasz1986 #52 üzenetére
-
koppasz1986
aktív tag
Ha tényleg snapdragonnal jön, akkor megy a redmi note 3 pro-m megy is egyből a hardverapróra (Y) Ez a telefon kell mindenképp
-
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #45 üzenetére
Valoban nem rossz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #48 üzenetére
Mindegy, ennek a cikknek a forrása az, amit linkeltem. 1 napos cikk. Szerintem egyáltalán nincs lemaradva a Mobilarena.
Egyébként már kint van az MTK-s pletyka is. -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #47 üzenetére
Naja csakhogy ezek az írások már pont arról szólnak hogy snapi helyett lehet hogy mégis mediatek (X25) szívecskéje lesz a RMP2-nek, erről meg a 'mi' cikkünk egy szót sem szól
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #46 üzenetére
A kínai média megint felkapta a napokban. [link]
A Gizchina és a Gizmochina is (többek között) a fenti oldalról szedi az infokat..
-
aytukabozs
addikt
-
-
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #40 üzenetére
Mi az a stereo mód?
-
Balzak83
senior tag
Jó helyeken nyúlt bele az utódnál a cég, az első pro után ez jó folytatásnak tűnik.
@tibcsi: ezt az ois dolgot nem értem, miért olyan nehéz beletenni.
-
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
A kamera nekem fontos szempont, szeretek es sokat is szoktam fotozni, de nem akarok dedikalt kamerat hordani magammal. Remelem a Xiaomi is rafekszik majd erre is, mert amugy szimpatikusak a keszulekeik,
-
tibcsi0407
félisten
válasz
slimshady #37 üzenetére
Nekem is be van kapcsolva minden természetesen.
Napi 1-2 óra telefonálás, 1,5 óra zene Bluetooth-on az átlagos a sima használat mellett.
Az üzemidőre nincs semmi panaszom. Úgy általában nincs panaszom a Note 2-re, de még felső közép kategóriának is kevés, ami a kamera produkál.
Így a Xiaomi sosem lesz komoly kihívója egyik nagy márkának sem. Nem is hinném egyébként, hogy a kamera a gond, szerintem inkább a szoftver. -
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Ja, akkor ez is a szokasos Xiaomi minoseget hozza kameraban. Mondjuk en is toltom az S7e-t minden nap, de nekem be is van kapcsolva mindig minden (WiFi, Mobilnet, NFC, Bluetooth, GPS...) es szinkronizal mindent. Eleg sokat is hasznalom (net, telefon, email, uzenetek, zene, navi...).
-
tibcsi0407
félisten
válasz
slimshady #33 üzenetére
Hasonló nekem is. Az LG OLED screen közel sem olyan takarékos, mint egy Samsung, hiába csak FHD.
De ha nem nagyon nyomkodom, akkor 2-3 napig is elvan 4-5 óra SoT mellett töltés nélkül. Attól függ mennyit telefonálok, meg hallgatok zenét.
Egy jó telefon a Mi Note 2, de a kamerája egy rakat fos rossz fényviszonyok között (ahogy az összes Xiaomi telefoné). -
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #32 üzenetére
Mi a szemelyes tapasztalatod vele? A GSMarena tesztje alapjan eleg jo az endurance rating, bar a bongeszest nem nagyon birja.
-
slimshady
senior tag
Ütős lehet az üzemidő, ha a SD660 is 10 nm-es.
-
Továbbra is csak örülni tudok, hogy a Xiaomi normálisan látja a piacot, és minden telefonjába igyekszik normális méretű aksit pakolni. Szánalom, hogy még flagship telefonokba képesek egyes gyártók 3000-3300mAh-s aksikat pakolni...
@Matada 2.3: Igen, a Snapi 660 14nm Finfet LPP gyártástechnológiával készül, a 652-es utódja - lesz.
-
*Mukeey*
addikt
Hmm,ha tènyleg 5.5",akkor megvan a Note3SE utódja...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Valóban, ezt el is felejtettem...
-
Matada2.3
veterán
Na, 660 akkor ez már 14nm-en készül?
Ha igen, akkor nagyon jó lesz.
-
-
kop8
őstag
Ez a kép amugy régi, több hete láttam már vahol...
Amugy jo lenne bele egy jobb kamera mert hiába van kettő ha a galaxy s7 jobb képet csinál
-
Swinegod
őstag
Ezt kérem, élhetően kinézőbben, Helio X30-al, 2k-s OLED-el, Mi 5 szenzoros dupla kamerával és sztereo hangszóróval
Weeman1: Az nem Redmi Note Pro hanem simán Redmi Pro (külön széria, nem a Note sorozat tagja)
-
prolad
addikt
Na ez tetszik, ha legalább 5.5 hüvelyk lesz, akkor tuti beszerek egyet, már az előző is tetszett.
-
Ájvé
veterán
Szinte hasra ütésre írtam pár márkát aminél nem jellemző ilyen készülékek gyártása.
Nem készített ilyen készüléket a Xiaomi és nincsenek is jelei hogy fog (persze ki tudja lehet meglépi egyszer), úgyhogy ezen szerintem felesleges gondolkodni, persze nyilván te nem így gondolod, de ez egyelőre úgy tűnik álom szinten marad. Ettől függetlenül jók a készülékei, szóval ezt én nem rónám fel a Xiaominak, mint probléma. Más téren vannak inkább szerintem problémái (android főverzió frissítése mondjuk).
S8 talán vízálló lesz, tessék. -
ZTE csinált, HTC ezen felül többet is, Huawei-nek még IP68-cas is volt régebben, illetve strapatelója.
A Xiaomi még csak meg sem próbálta soha tudtommal, és igen, ez engem zavar. Bepróbálnék tőlük egyébként egy vízálló mobilt, adnék nekik esélyt! Még a Lenovo is csinált vízálló mobilt anno, emlékszem, hogy izgatott az is, pedig Lenovo.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #12 üzenetére
Pont az vonzott, meg az Amoled.
-
Weeman1
veterán
Lehet le is cserélem rá az 1-et.
-
A Xiaomi miért nem csinál egyetlen vízálló modellt se?!
Nincs semmi bajom a márkával, de zavar ez a hozzáállás.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Csapoati:
IMX362 csak jobb, mint az IMX258. -
Csapoati
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért vették ki a dupla kamerát ahelyett, hogy javítottak volna a képminőségen? Kicsit átgndolatlannak tűnik nekem ez a telefon is, mint a Mi 5C.
-
aelod
veterán
Nem rossz. Kíváncsi vagyok mit tud ez a S660 SoC.
-
balika8.8
csendes tag
Így mi az értelme a Redmi Note Pro vonalnak? Vagy nem érdemes logikát keresni a dolgoban?
-
margithid
veterán
Nagyon jónak néz ki, ha lesz B20-as verzió és nem lesz elszállva az ára, akkor lehet erre váltom a Redmi 3S-t.
-
-FreaK-
veterán
Milyen kijelzőméretre lehet számítani ennél a készüléknél? Nem vagyok már képben Xiaomi vonalon.
Én valahogy minidig először a kijelzőméret alapján kezdem el képzeletben elhelyezni a telefonokat, de sok cikknél/hírnél nincs írva, vagy kicsit eldugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest