Felbukkant a Redmi Pro 2

A Xiaomi Mi 6 jelenleg a legérdekesebbnek tűnő, közeljövőben várható mobil a gyártó palettáján, ám nem csak erre számíthatunk tőlük, állítólag még ebben a hónapban bemutatkozik a Redmi Pro 2. Az előd érdekessége a dupla hátlapi kamerarendszer, a 2.5D kialakítású OLED kijelző és a Sony IMX258 szenzor volt a jól megszokott  ár/érték arány és MIUI mellett, ezek ismeretében van okunk várni a remélhetőleg B20-szal kiegészülő frekvenciaskálát tudó örököst. A második generációba állítólag nem MediaTek, hanem Qualcomm lapka kerül, méghozzá a Snapdragon 660, felszereltségtől függően 4 vagy 6 gigabájt RAM-mal, illetve 64 vagy 128 gigabájtos belső tárolóval.

Ezekből az információkból kell következtetnünk
Ezekből az információkból kell következtetnünk [+]

A dupla kamera helyét várhatóan egy szimpla, 12 megapixeles IMX362 képérzékelőre épülő rendszer veszi át, viszont hátra kerülhet az ujjlenyomat-olvasó, az akkumulátor pedig még kövérebb, 4500 mAh kapacitású lehet. A kiszivárgott fotón lévő 1599 jüanos (átszámítva 68 000 forintos) és 1799 jüanos (átszámítva 76 000 forintos) árcímke rendkívül barátságosnak tűnik, de ezen már meg sem kell lepődni, nyilvánvalóan kínai árakról beszélünk, a Xiaomi pedig mindig értett az agresszív árazáshoz.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

    Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

  • Háromféle Redmi 4 mutatkozott be

    A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

  • Xiaomi Redmi Note 2 - turbómotor a középkategóriában

    A Xiaomi friss Redmi phabletje egy generáció alatt kettőt lépett előre: Full HD kijelző, gyors nyolcmagos hardver, infra és PDAF-autófókusz került a házba, az ár mégis lefelé mozdult el.

Hirdetés