- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Mikor megláttam, hogy a Prohardver szerkesztősége miket tesztel, egyből belelkesedtem, mivel egy ASUS Radeon 4870 Top boldog tulajdonosa vagyok.
Elősször is sajnálattal olvastam a sorokat, hogy még csak nem is ajánlják ezt a kártyát, mert az ár/érték aránya nem jó, nem mellesleg hangos is. Én abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy megjelenése napján kemény 50k-ért hozzájutottam(legálisan). Azóta nem tudom hogy alakult az ára, de nekem ez a 72890Ft elég soknak tűnik. Na mindegy is.
Az órajel nekem is 815/925MHz, viszont én a driver "Overdrive" menüpontja alatt alapból lehúzom minimumra (500/450MHz). Csodával határos módon minden játékot elvisz ilyen beállítással is max grafon, kivéve a Crysis Warhead és GTA4 játékokat, de ezeknek amúgy is már erősebb kari kell. Ez a teljesítménycsökkentés azért is jó, mert az alap 73 fokot így le tudom vinni kb 65-re. Bár megjegyzem nem tudom mennyire hiteles a ControllCenter, Everest hőmérője!
Amin a legjobban meglepődtem az, hogy "hűtésben ezt a kört is a referenciamegoldás nyeri, hangban pedig elveszíti". Ha automatikusan hagyom a ventillátort, akkor NINCS HANGJA! Persze ha manuálisan állítom a fordulatszámot, akkor tényleg félelmetes hangja van. Direkt lehúztam az összes ventimet, procihűtőt megfogtam és megfogtam/elengedtem a VGA hűtőjét. Semmifajta hangot nem ad ki forgás közben (nem mellesleg a tápom elnyom minden mást a gépben).Én meg vagyok vele elégedve, viszont azért elég rosz így olvasni mennyit is fogyasztanak ezek a videókártyák, terhelés alatt meg főleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest