- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
hát elvileg mondjuk december kéne azaz monjuk Q1ben jönnének a készülékek.
6os verzió szerintem is egy szánalom a konkurenciához képest.
nincs általános módszer és biza vannak itt is finoman szólva "érdekes dolgok". Érdemes benzni pár WMes teló topicjába kész vicc az egész.
-
amugy a wm7-nek mikor kéne megjelenni?
Gondolkodok már én is vmi normális oprendszeres teló-PDA kombón, WM-el, de a 6-os rendszert már láttam több ismerősömnél, is és annyira sajnos nem győzött megA másik, hogy ezeket a win mobileokat is gyártófüggően fw frissítés szerűen lehet frissíteni a telefonokon, vagy létezik erre vmi általános módszer?
-
Dare2Live
félisten
"Although a number of Windows Mobile 6.5-based mobile devices are expected to hit the market in the third quarter of 2009, most makers are likely to launch their Windows Mobile 6.5 handsets in the fourth quarter for the year-end shopping season, the sources projected."
digi nem szokott hülyeségeket írni.Én ebből csak egyre tudok következtetni: Késni fog a WM7.
-
papi77
addikt
Igen,az jó lenne,ha könnyebben lehetne ujjal vezérelni a win-es teleket.
-
Studi22
aktív tag
válasz
Remittenda #7 üzenetére
Beteg vagy
(jó értelemben)
-
Remittenda
aktív tag
Az új SkyWalker szolgáltatással pedig fénykardként is használhatjuk a telefont, a menüben pedig az Erővel mozoghatunk. Az első modellt az ILM jelentette be, R2D2 WM6.5-t fog futtatni.
-
NeRo28
aktív tag
Engem az érdekelne h lehet-e majd a 6.1 rendszert futtató készülékeket frissíteni 6.5-re!
-
Stiky
senior tag
Mobilaréna stáb remélem képviselteti magát idén is a rendezvényen.
-
Studi22
aktív tag
Talán az első fícsör ami érdekes lehet,bár 3 hónap WinMo tapicskolás után (ujjal) már nem is olyan nehéz mint az elején,de Ti legalább ott lesztek és első kézből értesülhetünk róla hogy lesz-e jövője vagy csak kis parasztvakítás 7.0 előtt.
Stilky én úgy tudom hogy még múlt év szeptemberében lefoglalták a jegyeket...
-
Stavi
aktív tag
ebből a három új feature-ból, a leghasznosabb az h újjal könnyebben használható.
ez volt az én legnagyobb bajom a wm 5.0, 6.0-ával, h csak külső progikkal lehetett úgy ahogy kényelmesebben bökdösni.
Egy pár képre kiváncsi lennék, biztosan vannak ha egy hónap múlva már kiadják... -
AS
félisten
Ez az! Én Drukkolok nekik mióta az új igazgató van a Microsoft egyre jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest