Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsisbéla
aktív tag
Miért akartam ez látni?
-
hNp88
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #12 üzenetére
milyen kecskeáldozós metálos vagy te, hogy ne bírd?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Még jó, hogy épp jóízűen falatoztam, ez a videó előtti figyelmeztetés egy jó ötlet.
-
kmisi99
addikt
A köröm dolgok az egyetlen dolog ami ki tud borítani előbb nézek végig nyugodtan egy boncolást.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Nagyapám is ezt csinálta magával, csak neki sajnos elfertőződött a seb, és mivel cukorbeteg nem is gyógyult be neki(szinte nem is volt vérkeringése térd alatt). A vége az lett, hogy először a lábujját, majd térd alatt amputálták. Szóval ez a faszi egy elmebeteg
, én inkább levetetem orvossal, ha ilyenre sor kerül majd valamikor.
-
FatalEror
addikt
kovy29:Vázolom a helyzetet....megyek a garázsba meglátom a táblán a patentfogót,és eszembe jut,hogy milyen jó lenne ezzel letépni a körmömet....aztán este lesz egy álmatlan éjszaka amikor késztetést érzek arra,hogy letépjem a lábkörmömet egy fogóval,majd meg is teszem,igaz fáj és vérzik,de ha már elkezdem be is fejezem.
Amúgy eléggé gáz,mert esett 2,5m magasról 1KG-os befőtt a lábujjamra és lifegett össze vissza aztán meg leszedtem,és majd be sz/rtam a fájdalomtól.
-
Bjørgersson
félisten
Annyira szerintem nem gáz. Alatta már nőtt az új és tolta le magáról az elhaltat, a csávó meg leszedte, hogy ne legyen útban.
-
hNp88
aktív tag
ááááááááááááááááááááááááááááááá de rossz
monnyuk én meg állandóan tépem a körmeim, van, akinek ez is elviselhetetlen
szerk.: a rosszabb, hogy most le akarom utánozni
-
total90
veterán
MI ebben a zavaró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest