Új hozzászólás Aktív témák
-
dBLOOD
tag
#1 Eredeti hír: [link]
#2 Egyelőre úgy néz ki, kissé gyenge lábakon áll...
#3 Ahogy a göthösdát ismerem, nyilván utólag jutott eszükbe, hogy a sz*ros Fallout 3-jukból akarnak MMO-t csinálni...
-
CocooN-z
őstag
Szerintem meg pont esélyes, hogy jó lehet. Anno a WOW nál se tudták elképzelni 2003 környékén, hogy milyen lehet egy végtelenített warcraft, mint ahogy az összes játékok által kreált világban játszódó MMO-nál is van.
OFF: Black Isle-..na az, és az idézőjel se oda akart menni, tudom én a Sztórit Bró..
-
Gergosz2
veterán
szerintem az összes 3d-s fallout egy hulladék. Nálam az 1 meg a 2 nyerő.
-
ASTON117
tag
A New Vegast a black isle-ből(akik csinálták az első kettőt) kivált fejlesztőkből összekovácsolt Obsidian entertainment csinálta, nem az interplay. A bethesda attól fél hogy az eddig összeszedett fanokat elkápráztatja majd az új interplay játék és soha nem fognak többet tőlük játékot venni, hiszen ott van egy fallout mmo ami gyakorlatilag egy végtelen fallout, habár én el se tudom képzelni az milyen lehet.
-
big-J
őstag
már rég van fallout-szerű mmo, fallen earth -nek hívják
-
Bcy+
tag
Az Interplay elakarja komolytalankodni ... Azért fél a Bethesda.
-
Angel1981
veterán
Az első Fallout-ot is az Interplay fejlesztette / adta ki, és nagyon klassz játék volt, nem hiszem, hogy ezzel ne alkotnának jó minőséget...
-
Jogos a félsz, én sem örülnék, ha a klasszikus, nagy sikerű prg-mből wow-os farmost hentet csinálnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged