Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
SpongyaBob #36 üzenetére
az kicsit húzós
az egyetem mellett ilyenre nem igazán telik
-
SpongyaBob
veterán
válasz
CoolBoy323 #34 üzenetére
Nvidia GTX 460 768MB
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
SpongyaBob #33 üzenetére
akkor be kéne szereznem vmi ár/érték arányban szuper kártyát...
esetleg javaslat?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
CoolBoy323 #32 üzenetére
Igen, pont azért mert DX10-es...
-
CoolBoy323
nagyúr
halihó!
nálam semmi változás nem történt... az miért lehet?
ati hd 3850em van... ez csak dx10-es lenne, és azért nem látok szépülést??
-
Hát rengeteg hibával küzködik a játék,szerintem játékmenetben nem a mai kornak megfelelö szintü,inkáb jó 10 évvel ezelötti.Ha belegondolok az F1 Session 2001 legalágg ilyen volt akkor azt hiszem mindent elmondtam.
A DX11 meg eléggé bugos,és nekem nem tünik valami nagy áttörésnek -
vinibali
őstag
válasz
SpongyaBob #27 üzenetére
hát igen, valószínűleg nem véletlenüt van letiltva. De ez a játék tényleg elég komolytalan ahhoz képest, hogy az ANthony Davidson hogy mesélt az egészről. Olyan fizikája van mint a Lego Racernek. Nem tudom meddig kell még egy LFS szintű F1es játékra várni
-
Manbal
senior tag
válasz
VictorHUN #25 üzenetére
Okádék?
bazdki szánalmas konzolmajmolás 1000rel...
Én bekapcsoltam a DX11et ugyan úgy vsync-el stabil 60 fps, a leghúzósabb jelenetekben is (eső+éjszaka+20 autó a képen egyszerre), és gyönyörő, egy grafikai bug sincs sehol sem... méghogy okádék
inkább maga a forma 1 az már okádék, ezért nekem ez csak egy tech demo
-
válasz
SpongyaBob #23 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét olvastam, sokkal kevesebb az FPS:
Nálam 4870-el semmi különbség dx9, és dx10 között.
-
VictorHUN
aktív tag
Pc-re megint sikerült valami okádni valót csinálniuk. A konzol minőséget meg sem közelíti. Ég és föld a kettő között a különbség
-
Fortissimus
őstag
válasz
davidsonic #18 üzenetére
altalaban elso dolog amit kikapcsolok
-
SpongyaBob
veterán
Csak nekem esik le az fps ha átírom DX11 alá? Olvasom hogy mindenkinek felpörög meg minden, de nekem meg pont az ellenkezője van
-
Dr. Akula
félisten
Azért ez gáz, 21. században DX9 mint alapértelmezett, a DX11 meg eldugva a susnyásba. Direkt nem akarják eladni a játékukat?
-
vinibali
őstag
nekem elég érdekes dolgokat csinál az 5770em
amúgy a c:\users\xy\documents\my games\formulaone\hardwaresettings mappában van! -
stefi76
aktív tag
válasz
davidsonic #18 üzenetére
Két feles után simán...
-
davidsonic
csendes tag
A "motion blur"-t tapasztalja valaki?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fortissimus #14 üzenetére
Ez engem is érdekelne hogy a Grafikán kívül változik más? Mert ma felraktam, és egy kört nem bírtam menni annyira **** lett, sógorommal csak nevettünk rajta, nem tudom lehet valami rosszul van beállítva, vagy kormánnyal kellett volna menni de egyszerűen az autó mintha nem kanyarodna hanem csúszna, ésatöbbi ésatöbbi,
-
törölt tag
Átírtam a fáljban, amit kell, és gyorsult is a játék 4-5 fps-t (HD3850-em van, 512 megás), viszont így is csak medium-low kombóval játszható 1680x1050-ben. A Grid ment maxon. Valami hiba van még a játékban szerintem. (legfrissebb driver van fenn)
Amúgy most toltam egy versenyt, semmi bug nem volt Dx10.1-ben, simán ment a játék. Szebb és egy picivel gyorsabb lett szerintem
(#8) wednesday: Amúgy az nekem is feltűnt, hogy nem olyan sárgás minden, mint dx9-ben. Dx9-ben olyan érzése van az embernek, mintha valami sárga bolygón élne, ahol minden sárgás színű kicsit.
-
keIdor
titán
Na azért DX11-ben már erősen szarrá veri az Xbox360 verziót.
-
Fortissimus
őstag
es mi fog valtozni ha atkapcsoljuk?
-
Sicilian
addikt
Nem szeretem ezeket a mahinálásokat, inkább megvárom a patch-et
-
Lacc88
senior tag
Melyik mappában van ez az opció amit át lehet írni ?!
-
kommunism
aktív tag
Hol vannak a ferrarik?????????
-
SzlobiG
félisten
Azt kifelejtetted, hogy nem véletlen van letiltva alapból mivel bugos, szal ezért jön majd a patch.
Neo: Visszafele kompatibilis szal nálad DX10be fog futni, hogy mennyit ér azt majd meglátod.
-
Neoteric
addikt
Ha rárakom falsera, de csak DX10es a kártyám, akkor DX10ben fog menni a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged