- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem tetszik.
-
DraXoN
addikt
még a nex s megjelenésekor mondták, hogy következőnek azt szeretnék ha az egész képernyő alatt újlenyomatolvasó lenne, nem csak egy kis részén.
persze, nem biztos, hogy ennyi idő alatt megtudták oldani ...
én mondjuk szívesen látnék egy 5coll körüli modellt ... nekem nem kell nagyobb, felőlem legyen kisebb a keret, de egy kézzel nem kényelmes a nagy kijelző.. még jobb lenne valami 4coll környéki (akár keret nélkül) .. de azt teljesen esélytelennek gondolom... már az 5.x-colnál "bilibe lóg a kezem" effektus van :'(
-
clon
senior tag
$ milliókat ölnek abba amit egy 200 Ft-os piaci zsebtükör is meg tud tenni és ezzel megint eltűnik a "sziget" meg a lyuk is
Amúgy komolyan nem értem ezt az egész front kamera mizériát, hiszen sokan nem használják így egyszerűbb lenne 2 verzió a telefonból akinek kell az kap egy lyukast akinek meg nem annak meg olcsóbb lesz mert az egész első kamera a hozzá tartozó összes tartozékkal kiesik -
-
-
Griff55
senior tag
-
-
tolts.hu
őstag
Remek ötlet!
-
Wajk
addikt
Mert ez a Vivo Nex?
Nekem a videó inkább azt mondta, hogy a kiugró kamera után mi lesz a következő...a válasz: Apex
valószínűleg a képernyőbe lesz integrálva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest