- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
holozis_HUN2 #149 üzenetére
Egy 8 magos FX -el nagyon sokáig ki lehet húzni mivel az új játékok egyre jobban kihasználják, ha nem sürgős várhatsz még pár hónapot hátha kiderül pár hasznos infó de ha veszel FX -et most a deszkán nem éri meg spórolni elkerülhetsz vele egy halom kellemetlenséget.
-
Simid
senior tag
válasz
holozis_HUN2 #147 üzenetére
Na akkor most jól összezavarlak!
Ősszel a Kaveri jön amiben steamroller magok és GCN architektúrás IGP lesz és nem az FX-ek utódjának szánják annak ellenére, hogy valószínűleg az FX családba jön. FM2+ lapok csak a megjelenés előtt nem sokkal várhatóak. FM2 lapot vehetsz már most is, csak nem 100%, hogy belemegy majd pont az a Kaveri amit kinézel.
Sokan vártak korábban az AM3+ foglalatba egy Steamroller 8 magos IGP nélküli utódot is, de ahogy dezz írta ilyen szinte biztos nem lesz.(#142) dezz: Értem, amit mondasz, de még egy utolsó szőrszál hasogatás. Ha egy éve azt mondom neked, hogy a Triniry utódja biztosan FM2 tokozású lesz, akkor te biztosra veszed, hogy a Kaverire gondolok, aztán AMD kicsit máshogy gondolta. Tudom a mostani nagyon más helyzet, de én már semmit nem veszek már biztosra náluk, csak emiatt fogalmaztam úgy.
-
Simid
senior tag
válasz
holozis_HUN2 #143 üzenetére
(#144) redaizoltan: Bocs, hogy épp téged talállak meg ezzel, de pont az ilyen hozzászólások elkerülése végett akadékoskodtam az előző jó pár hozzászólásban.
holozis_HUN2: Kevés dolgot tudni biztosan arról, hogy mi mivel lesz kompatibilis, de az gyakorlatilag biztos, hogy Kaveri nem megy bele AM3+ba. FM2-be nagy valószínűséggel, de semmi konkrétum nincs arról, hogy milyen feltételekkel. AM3+ba egyelőre semmi next gen nincs tervezve. Jövőre lehet, hogy jön majd Steamroller alapú FX CPU (lehet erre gondoltál inkább), mint az fx 8350 utódja, de erről egyelőre 0 info.
-
dezz
nagyúr
válasz
Jelen infó szerint nem lehet, mivel (mint éppen előtted volt szó róla!) a Kaveri FM2+ tokos lesz, ami nem kompatibilis az AM3+-szal. (0-hoz, azaz nullához közelít az esélye, hogy lesz belőle AM3+ tokos, IGP tiltott változat.)
(#144) redaizoltan: Ez az, csak így magabiztosan!
-
redaizoltan
csendes tag
válasz
Bele lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest