Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
janos666 #132 üzenetére
Jól mondod! ez olyan, mint mondjuk az Index és a tech hírek, vagy manapság a HWSW és a tech hírek viszonya. Nem vagyok egyedül, aki már csak mosolyogva húzza el a száját ezen lapok főcímei láttán. Remélem a PH! megtartja az eddigi szinten, mert már csak ők vannak nekem mint magyar nyelvű, értelmes tech hírforrás... Az "Excel-hiba" pedig tuti hogy nem helytálló, mert amíg 1000-ből 1000 informatikus (vagy rendes ember) ebből arra következtet, hogy az excel hibájáról lesz szó a cikkben, addig irreleváns, hogy nyelvtanilag helyes a kifejezés. Ha ilyenre hűhózásra vágyik valaki, akkor az úgyis átmegy a life.hu-t olvasni...
-
bkercso
nagyúr
válasz
janos666 #105 üzenetére
Szerintem a fenntarthatósághoz a növekedésnek az inflációt és a népességnövekedést kellene legyőznie.
Más kérdés, hogy az infláció az adott országgal kapcsolatos bizalomtól függ, a népesség öregszik el, a növekedésben pedig beérik virtuálissal, lufifújással, a világgazdaságot pedig alapjaiban sem látja már át senki (a válságot még csak megbecsülni sem tudták időben és hatásában). A részletek teszik bonyolulttá.
A hiba meg nagyon általánosítva ott van, hogy az emberek a velük szemben támasztott követelményeknek akarnak csupán megfelelni, ezen felül/belül pénzt akarnak keresni; az nem érdekli őket, hogy amit csinálnak, annak mi az értelme, mi a hatása. Így kis haszonért nagyon elcseszik. -
Peat;)
veterán
"hajrá, nyugodtan vigyük 110% fölé az államadósságot, hisz a legújabb számítások szerint attól még nem megyünk kötelezően csődbe".
Legalább ennyire veszélyes egysíkúan kizárólagos kapcsolatot felállítani az államadósság és gazdasági teljesítmény között. Magunkra gondolván mondhatnám azt hogy ha Mariska néni beviszi a családi aranyt a zaciba és lesz egy millája, akkor jövőre új család és millió után kell néznie. Én nagyon nem szeretnék a családtagja lenni, elég volt egyszer.
echterion: nálunk is i5-k izzadnak excel alatt, van adatbázisprogram persze, de vannak dolgok amiket muszáj excelben készíteni ha nincs kiépítve a komplett szisztéma alapjaitól. Mivel itthon lassan minden vállalatot plusz adóztatnak aminek két tyúknál több van az udvarán, így értelemszerűen felértékelődnek az alapprogramok mert komoly fejlesztésekkel totálisan leálltak és állnak mindenhol. Pont emiatt szoktam hülyét kapni amikor jönnek az intel atomos meg amd brazos géphírek és első hozzászólok között sztenderdül elhangzik, hogy irodába jó lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged