Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsa82
tag
Nem tudom, mit sír itt mindenki. Volt már vagy egy tucat mobilom (a legkomolyabb egy Moto G4), mind közül ezt szerettem eddig a legjobban. Való igaz, nem tud többet a kelleténél, de azt megbízhatóan. Több kontinensen is használtam. Pont ilyenre vágytam: szuper méret (ill. az persze igaz, hogy így a touch screen kicsit nehézkesen használható egyes esetekben), elnyűhetetlen, és minden fontos kommunikációs appot elvisz gond nélkül, jól bírja az aksi. Én még filmet is szoktam nézni rajta (ha komolyabb élmény kell, akkor úgyis PCn vagy moziban érdemes, akkor már nem számít annyit a képátló). Amennyit használtan fizettem érte, annyit bőven megért, és még 2018-ban sem érzem elavultnak. Egy komoly bajom van vele: a beviteli mód: képernyőn túl kicsik a betűk ahhoz, hogy ne üssek mellé minden negyedik alkalommal, ezért átvittem billentyűzetes bevitelre, amivel már jó, csak lassú. Ha lesz update (x5), tutira érdekelni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest