- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsa82
tag
Kicsit módosítanom kell korábbi igen pozitív vélemélnyem: használtan került hozzám, majd 6 hónap után lepattant egy műanyag pöcök a hátlapról, azóta eláll a telefontól a csücsök, pár hete elkezdte, hogy nem érzékeli időnként a gombnyomásokat, így ellehetetlenedett a használata telefonként. Sajnálom, mert szerettem, de pont azért vettem meg, hogy nem menjen tönkre hamar, ez így elég siralmasan ért véget.
-
szacsa82
tag
válasz
molekula77 #56 üzenetére
Jól látom, hogy ez az Energizer nem érintőképernyős? Az azért szivacs. A másik ugyanaz, mint az Evolveo kívül-belül... érdekes.
-
szacsa82
tag
Nem tudom, mit sír itt mindenki. Volt már vagy egy tucat mobilom (a legkomolyabb egy Moto G4), mind közül ezt szerettem eddig a legjobban. Való igaz, nem tud többet a kelleténél, de azt megbízhatóan. Több kontinensen is használtam. Pont ilyenre vágytam: szuper méret (ill. az persze igaz, hogy így a touch screen kicsit nehézkesen használható egyes esetekben), elnyűhetetlen, és minden fontos kommunikációs appot elvisz gond nélkül, jól bírja az aksi. Én még filmet is szoktam nézni rajta (ha komolyabb élmény kell, akkor úgyis PCn vagy moziban érdemes, akkor már nem számít annyit a képátló). Amennyit használtan fizettem érte, annyit bőven megért, és még 2018-ban sem érzem elavultnak. Egy komoly bajom van vele: a beviteli mód: képernyőn túl kicsik a betűk ahhoz, hogy ne üssek mellé minden negyedik alkalommal, ezért átvittem billentyűzetes bevitelre, amivel már jó, csak lassú. Ha lesz update (x5), tutira érdekelni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest