Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdzsi
friss újonc
E-compass nem működik és kalibrálhatatlan. A telefon 40%nál kapcsol ki, vagyis merül le teljesen. Lassan tölt be alap progikat. A Q8-am 4.5 évig bírta, de ez után valószínűleg mellőzöm az evolveot.
-
Kampó
senior tag
válasz
#41360896 #20 üzenetére
Szögezzük le mélyen tisztelt fórumtársam... 2018-ban volt 800 dodo.... a kritizált ársávban tartozó strapaphone... de az árazása egy dolog az hogy jól is néz ki egy más dolog. (Xperix x performance is 270e ft volt 2016 ba most meg 38e)
másodszor kérlek alássan, dizájn szempontjából, gondoltam a linkeket bebiggyeszteni de ugye irtam is hogy lehet ezt gusztusosan is űzni ... Sok esetben ....khm CAT.... a nevet fizeted meg.. de az EVOLVE nem egy akkora márkanév így feltételezem ha tetszetősebb műanyag házba fröcssöntenek de ugyan ilyen szerény vas kerül bele attól nem lesz 800 dollár a készülékEttől eltekintve érezhetően túl vannak lőve a dobálható és vízálló telefonok árai..
-
NomadND1
senior tag
válasz
ricsike_p20 #21 üzenetére
Neked egy rakat szar, másnak munkaeszköz és amit te használsz az a rakat szar neki. Ez már csak ilyen
-
-=MrLF=-
senior tag
Ekkora alsó kávára miért nem fért oda a három érintő gomb háttérvilágítással... úgy jobban tetszene.
-
-
Kampó
senior tag
de marha ronda az összes ilyen telefon
bejönne a strapa vonal ha jol néznének ki, de ezek ilyen bazári dizájnok, a CAT-nek vannak IPARIAN jól kinéző modelljei csak horror áron... -
sherlock82
senior tag
Szerintem jobban jár a user ha vesz egy tisztességes - neki megfelelő - telefont, és vesz arra egy erősebb tokot.
-
janeszgol
félisten
Csak telefonálásra, emailezésre jó. Másra nem. Kamera kuka például. Az állóképek még csak-csak, de a videó értékelhetetlen.
-
törölt tag
válasz
Nikodémusz #9 üzenetére
Egészen más ársávban mozog az általad említett "telefon". Másrészt szerintem nem normális dolog még strapatelónál sem akkora súly. 364g az Ulefone.
Használd egészséggel -
-
punky10
addikt
Először megörültem,végre ...!
De elolvasva a tesztet...Ez a Q4 egy minimálisan modernebb csippel.
Kár érte. -
-
Nikodémusz
csendes tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ulefone Armor 3w. Egy-két (számomra) apró szoftveres baki ellenére igen nagy megelégedéssel használom az év eleje óta.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
ricsike_p20 #7 üzenetére
Nem mintha sokat számítana, de 2019-es
-
ricsike_p20
tag
Jó, tudom, hogy melós-teló, meg nem szempont a hardwer, meg minden, de 2020-ban ilyen sz@rt kiadni,..
(ha nem várunk el tőle semmit, akkor még jó is lehet)
-
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Csak azt ne írd hogy Cat.
Cubot? -
jUUh
addikt
Egyébként ez strapához képest egész használhatónak tűnik. A face unlock mondjuk szvsz pont jó lenne, aki ilyet használ lehet nem mindig tiszta kézzel akarná.
-
collecting
tag
Titaaaaaaaaaa
-
Szinte hihetetlen!
Értékelhető dzsunka strapa-mobil.
Ez tényleg meglepetés! -
zozzo72
aktív tag
Ennyiért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged