- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokoyumi
tag
aranyos megoldás de én nem erre gondoltam
azt próbáltam vázolni hogy ne csak szimpla tapipad legyen a felület hanem rendes érintőkijelző
így tetszés szerinti gépről streamelt dolgokat is képes lenne megjeleníteni
bár végül is ez már nem bill kategóriainkább tablet, bár annál sokkal korlátoltabb
pc-hez lehetne csatolni mobil kijelzőként, amin tudnád irányítani is -
vivanto
tag
Arra már van megoldás, bizony nem ennyire olcsó. A csempés dologgal nem egészen értem mire célzol, nem egérmutatót huzogatsz rajta és az böködi a gombokat, hanem vagy touchpad, vagy tapi-billentyű módban van. Touchpad módban oda se kell figyelni a kiosztásra.
Az viszont tény, hogy ha ezt is ennyire összetomoritik, nem jobb az egyes mobilok képernyő-billentyűinél, azok legalább az aktuális nyelvhez tartozó kiosztást mutatják.
-
csaszi72
senior tag
Végül is a címben benne van: különcöknek
-
zdanee
őstag
"Hogyan ötvözzük az összes jelenleg elérhető technológia hátrányát az előnyök nélkül egyetlen túlárazott termékben" előadásunk első részét láthatták.
-
SenorGrande
senior tag
Vagy még az is jobb megoldás volna, ha lehetne a szoftverben állítani a kiosztást, a feliratok meg - mint anno az írásvetítőn - fóliákon lenne. Fólia nélkül meg lehetne használni touchpad-ként, rajztáblaként. Bár azt nem tudom, kapacitívnél megoldható-e egy ilyen fóliás megoldás.
Ez így ebben a formában, főleg ennyiért, nem sok mindenre alkalmas.(#25) Edenyke:
-
Zirowe
nagyúr
Na igen, jobb lenne ha dinamikusan változna a billentyűk kiosztása, főleg ha van benne tapipad funkció is.
De akkor ilyen Xzibit feeling lenne, hogy "yo dawg, I heard you like touchscreens, so we put a touchscreen next to your touchscreen so you can control your touchscreen".
-
kromatika
veterán
van ennek valami értelme?
-
Tamás9x
őstag
De jó lenne ha ebook kijelző és azon egy gorilla glass üveglap... a többit mindenkinek a perverz fantáziájára bízom
-
vince
őstag
na, ezen aztán sokkal jobban lehet gépelni, mint a tableten
-
tvse1995
senior tag
Nem látom sok értelmét.
Ha már egyszer külső billentyűzet akkor legyen fizikai! -
Retekegér
MODERÁTOR
Nem tűnik túl ergonómikusnak...
-
RepeatSector
senior tag
Én ebből csak a touchpad funkciót használnám ki! De ennyiért meg már szinte már magic trackpadet lehet kapni!
Én eddig a perixx termékeiből csak a 201 numerikus bill-t ismertem. ami kellemes árfekvésű, és minőségi darab.
nekem ami tetszik tőlük az az 501 és az 509PLUS. Ezeket simán elfogadnám egy normális árfekvés mellett! -
Cyberpunk
félisten
Az érintőképernyőn bukik ez is el.
Ha már billentyűzet, akkor fizikai gombok ez alap.
-
MZperX75
addikt
Nagyon tetszik,jó is lenne!
Kicsit sokat kérnek érte,főleg mert PC-re kell még egy brlutsz is.
-
kalmancsehi
csendes tag
Ez pont a Perixx Reipad-801! Szemeztem a 701-es nevű testvérével HTPC-hez, de elég megbízhatatlannak tűnt. Kíváncsi lennék egy nagy gyártó mit tudna kihozni ebből a koncepcióból.
-
DeathBat666
aktív tag
Semmi pénzért nem kéne
-
maross
nagyúr
Eleve maceras ilyenen gepelni, es meg meg is szivatjak a felhasznalot ezzel a kiosztassal...pff. nem hiszem el, hogy ha 20%-kal szelesebb lett volna, tobb mint 10%-kal tobbe kerul az egesz...
-
lujó55
addikt
bizonyára csak megszokás kérdése, de nekem nem kéne
-
Hokoyumi
tag
ha vetített lenne saját kiosztást is rá lehetne erőltetni, úgy hogy mindenkinek kényelmes legyen
plusz ha pc-vel nézzük a "modern csempéket" jobb lehet böködni mint rávinni a kurzort és kattintani
persze ehez már az kell hogy a kijelző tartalmát megossza a gép a billentyűzettel
de így tuti naponta kéne ezt is tölteni
am pár hetet biztos kibír -
benito86
csendes tag
es mi a helyzet a tapellatassal? mar nem csak a mobilt hanem a billentyuzetet is naponta toltore kell majd dugni
-
-
FRENK1988
veterán
ez a feliratok fixek? ha igen akkor felejtős
-
Micsoda Nokia designt kapott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen digitális videókamerát?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest