- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Az eredeti asztali "dokkolós" kiadásban is volt egy BT billentyűzet, ha jól tudom.
A Helix tényleg jó, de az ára nagyon meredek lesz. Azt tényleg nem értem, hogy miért nincs dokkoló port a W700-on, mert ez csak plusz bevételi forrás lenne a gyártónak a z opcionális kiegészítők által.
Nekem eddig a Asus Transformer Book tetszik a legjobban, de max 11.6"-os méretbe kéne. -
Gusztáv
addikt
A hűtését én nem találom zavarónak, normál használat mellett gyakorlatilag hangtalanul üzemel. Kb 10 cm-re oda kell hajolni a jobb oldali rácshoz, hogy hallható legyen. Sokkal halkabb mint a cégnél használt Dell E6220-as gépek. Az üzemidő is elfogadható szerintem, 6 óra 720p videó (50% fényerőn) után még 20% volt az akkuban, ma meg több mint 5 órán keresztül telepítettem rá a céges programokat, és még több mint 20% volt az akksiban, amikor töltőre dugtam. Igaz nem ment a kijelző, mert távoli asztallal csináltam. És most épp Win 7 fut rajta, aminek az energiamenedzsmentje rosszabb, mint a 8-nak.
Nekem már a tokba épített BT billentyűzetes verzió van, ezzel nem vagyok igazán kibékülve. Ezzel a tokkal már 1,5 nyom a tablet, ami már 12"-os notebook kategória. Win 8 alatt elég feleslegesnek érzem, Win 7 alatt inkább kell, de ott meg pont a bejelentkezésnél nem működik (meg persze nem is magyar a kiosztás, de ezzel együtt tudok élni).
Ami baromira hiányzik a W700-ról, az valami dokkoló csatlakozó, nem is értem, hogy bírták az Acernél ezt lehagyni róla.
-
Gusztáv
addikt
Akkor neked az Asus Transformer Book való. Maga a kialakítás nekem is nagyon tetszik, de szerintem a 13" már nagyon sok tabletnek. Most egy Acer W700-at használok, ez 11.6" és már ez is nagynak tűnik.
A Lenovo a 10 órát csak a billentyűzet plusz akkujával együtt tudja, sima tabletként 6 óra az üzemidő. Az ára meg valami horror lesz, ha minden igaz 1500$-tól indul.
-
Osibaa
senior tag
Jelenleg valóban nem tudom, de majdcsak megoldják valahogy.
Vannak már erre kísérletek az Asus-os távoli asztaltól kezdve az Általad említett padfone-ig, de még nagyon az elején jár ez a történet szerintem. És ezzel kanyarodnék vissza a témához, a Surface Pro is egy balsikerült első próbálkozás véleményem szerint. Az Intelnek egyszerűen nem volt megfelelő hardvere ehhez: az Atom túl gyenge, az Ivy Bridge pedig nem tudott leskálázódni egy tablet szintjére, így megintcsak alkalmatlan a célra... igaz azóta megjelent az "Y" sorozat, ami már csak 7W körül eszik.
-
Osibaa
senior tag
Igen, az ideális méret az remek kérdés. A legkényelmesebb nyilván az lenne, ha lehetne tabletként használni, lenne egy hordozható dokkoló hozzá (kvázi laptop), egy asztali dokkoló (kvázi all-in-one pc) és úgy használom, ahogy épp szükségem van rá. Csak most a tabletem 8 colos, a laptopom 14 colos, a desktopom monitora pedig 22 colos - hogy váltsam ki mindet egyetlen tablettel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Vírusirtó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest