- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz agressor12 #56 üzenetére
Mivel "noname" márkaként definiáltad az első hsz-ben.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Bitlisz
aktív tag
Azért annak idején az a BDP-83SE nem volt semmi ...
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
És milyen bughalmaz lehet az a samu, sony és HTC addig a fél évig, amíg nem jön hozzá update.
Nagyon jónak néz ki, de jobb lett volna egy fajta 450 eurós telefon, ami a maxot tudja, és rögtön jön a 2 verzió helyett. Nem kell sz*r verzió mellé.
Kisképernyőseknek:
[link][ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz Cyberpunk #62 üzenetére
Basszus 4.5 hüvelyk alatt már nincs értelme 50ezernél drágább HW-nak a képernyő alá, úgysem látsz semmit, csak egérmozit. El sem tudom képzelni miért ilyen kicsi egy iphone, főleg ha meglesz az újdonsült oppom, ztem, vagy oneplusom. 5 hüvelyk a legkorrektebb szerintem egy átlag okostelóhoz, aki meg elviseli, annak a 6 még jobban is beválhat.
fizik: Azt nem tudhatom, engem annyia nem érdekelt hogy különösebben utánnanézzek.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Cyberpunk
félisten
válasz blade zte #64 üzenetére
Mert nem akarok egy prémium kategóriás termékben "középszerű" hardvert látni azért. Nem akarok egy tepsivel a zsebemben rohangálni ma már. Ugyan azt megtehetem 4"-on is, mint 6"-on. Akkor minek vegyek 6"?
madgie: végre egy használható érv.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz blade zte #64 üzenetére
"El sem tudom képzelni miért ilyen kicsi egy iphone" - mert vmelyik okos anno kitalálta, hogy az jó méret amit az aktuális almafon használ. Aztán az eggyel nagyobb.
Egyébként ebben van vmi: átlag kézmérettel 4-4,3" körül van az "egykezes méret".A kérdés úgy általános volt, nem konkrétan neked.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Cyberpunk
félisten
válasz blade zte #68 üzenetére
Mit tud egy 5"+ amit ez nem tud 4"-on? A rendszer korlátaitól tekintsünk el! Hogy mi mikor kényelmes, az helyzetfüggő. Kenetközben egyértelműen a kis méreté az előny, otthon a fotelban süppedve, vagy az irodában a székben egyértelműen a nagyobb a jobb. Feltéve, ha csak mobilozol.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
blade zte
őstag
válasz Cyberpunk #69 üzenetére
Kenet közben szerintem már nem nagyon mobilozol.
Akkor így mondom: laptop/kézikonzol helyett inkább nagy kijelzős telefon. iphone jó menet közben elővenni, de amikor ülsz, és vársz,vagy otthon a fotelban vagy, avagy munkahelyen dolgozol akkor azért a nagyobb kijelző komfortosabb.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Georgexy_hun
tag
válasz agressor12 #13 üzenetére
Ülj le egyes!
Igaz, hogy sokan nem ismerik az Oppo-t de minőségibb terméket gyártanak, mint pl a Samsung. Európai szervízzel és raktárral.
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
agressor12
senior tag
válasz Georgexy_hun #75 üzenetére
Köszönöm a megnyilvánulást,szerintem ezzel mindent elmondtál magadról.Bye
-
meganers
csendes tag
Kis hibajavítás: az a 2K a specifikációkban valójában 4K akarna lenni, még pontosabban 2160p.
[ Szerkesztve ]
-
Bitlisz
aktív tag
Igen, a színe döntene, ha a kettő közül kell választanom.
(annó az iPad3-at is a képe miatt vettem meg...pedig nagyon nem vagyok epölfan)
(Ja és a 3GB+32GB)
Jó lenne, ha végre lenne már egy tökéletes kütyü, ami kb Nokia 1020 képminőséget, ilyen kijelzővel, az M8-as hangminőségével, 5colon, de keret nélkül mint az új Sharp...legalább 2-3nap üzemidővel...ehhh, kompromisszumot kell kössek, de bőrgatya és ujjlenyomat olvasó akkor sem kell. -
atikó
őstag
válasz agressor12 #5 üzenetére
nagy tévedésben éldegélsz, egy kiváló márka és jó szupporttal!
-
S.ATi
tag
Sziasztok,
Valaki segítene? Probálom megrendelni, de elutasítja tranzakciót a paypal?
Üdv
-
Bitlisz
aktív tag
Valamit nagyon félrenéztem, mert a Find 7a-nak szebb a képe (2. Oppo Find 7 - left, Oppo 7a-right).
-
Bitlisz
aktív tag
Esetleg a magyar fórumban is bekérdezhetsz.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz Cyberpunk #98 üzenetére
Persze, gondoltam is, elmegyek a MM-be vagy eDigitalba
Ez a ColorOS nem tetszik, a OnePlus One meg nem bővíthető, igaz lesz 64gigás változat is, viszont az már nem 350EUR...
Így egyenlőre a Sony Xperia Z2 áll nyerésre, valószínűleg annak a legjobbak a fotói, meg "HiRes Audio via USB" is tuti lenne (videón itt).
Csak sok mindent el kéne adni hozzá...[ Szerkesztve ]
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Fényképező rész:
Main: 13-megapixel Sony Exmor RS stacked CMOS sensor with dual LED flash, 6P Blue glass/AR+AF cover glass, f/2.0 aperture
Font Facing: 5-megapixel, 80° visual angle, 5P lens, f/2.0, Blue glasshttps://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
S.ATi
tag
Valaki aki rendelt Find7a telefont, neki megérkezett màr?10-én rendeltem, eddig semmi...On backorder státusz.
-
Mukih
tag
Valaki megtudná mondani hogy a 2560 x 1440 felbontású kijelző a 3 giga ramból mennyit eszik meg kb és a 1920 x 1080 felbontású kijelző a 2 gigából mennyit eszik meg?
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
snowball
tag
2 év garancia van a telefonra. Az első évben OPPO gyári gair van a telefonra. A 2. évben pedig a "forgalmazó" az OPPOSTYLE vállal rá garanciát. Gondolom azért van így mert ázsiában csak egy év a kötelező gari. Eu-ban viszont 2. Gari érvényesítéshez nekik kell visszaküldeni a telefont, ha jól tudom UK-be. Egyelőre sokkal bővebb infók nincsenek fent az oldalukon.
Aki szeretne kérdéseket feltenni a telefonnal kapcsolatban, ezen a fórumon tud. Van egy magyar "nagykövet" aki tartja a kapcsolatot az OPPO-val.
Magyar nyelv és lokalizáció még csak a colorOS 2.0 (BETA)-ban van, és az is még kicsit hiányos, de folyamatosan dolgoznak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
S.ATi
tag
Egyelőre teljesen elégedett vagyok vele. Galaxy S3 i9300-ról váltottam erre. Szoftveresen voltak aggályaim, de úgy érzem egy elég profi Androidot sikerült csiszolni a kütyü alá. Minőségi darab az biztos, fekete színben rendeltem. Előrendelés miatt kaptam hozzá 32Gb Sandisk micro sd kártyát, egy kék színű flip cover tokot és + egy akkumulátort. Apróságnak tűnik, de számomra pozitív, hogy gyárilag a kijelző fóliázva van. Nem kell külön bajlódni vele...Doboza szintén igényes, műanyag, szép, egyedinek hat , illik a telefonhoz.
Sokat nem akarom csicsázni a dolgot, szóval a töltés valóban gyors, jó pont. Elég sokat nyúztam a telefont, úgy gondolom normál használattal, bár tudom ez személyre szabott kinek mi, de 1,5 napot adnék az akkumulátornak. A kijelző szép, betekintési szögek jók, napfényben talán picit gyenge a fényerő,de nem zavaró túlságosan. Külön dicséretet érdemel a hangszóró, szépen szól, némi mély hang is érezhető a dologban Sebességre nincsen panasz, S3-at körbe röhögi. Kamera jó, szép képeket készít, több, mint jó egy telefontól.. Írhatnék még sokat... De legyen elég ennyi Ha érdekel valakit valami róla kérdezzen, próbálok válaszolni. -
oyko
tag
Üdv
Nem tudja valaki hogy tart-e még a + 1 akksi, 32GB kártya és tok előrendelési akció? Mert ez nincs feltüntetve a rendelési oldalon.
Vagy csak meg kell rendelni Pre-order áll most is ott, és küldik az ajándék cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest