Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
oyko
tag
Üdv
Nem tudja valaki hogy tart-e még a + 1 akksi, 32GB kártya és tok előrendelési akció? Mert ez nincs feltüntetve a rendelési oldalon.
Vagy csak meg kell rendelni Pre-order áll most is ott, és küldik az ajándék cuccokat?
-
S.ATi
tag
Egyelőre teljesen elégedett vagyok vele. Galaxy S3 i9300-ról váltottam erre. Szoftveresen voltak aggályaim, de úgy érzem egy elég profi Androidot sikerült csiszolni a kütyü alá. Minőségi darab az biztos, fekete színben rendeltem. Előrendelés miatt kaptam hozzá 32Gb Sandisk micro sd kártyát, egy kék színű flip cover tokot és + egy akkumulátort. Apróságnak tűnik, de számomra pozitív, hogy gyárilag a kijelző fóliázva van. Nem kell külön bajlódni vele...Doboza szintén igényes, műanyag, szép, egyedinek hat , illik a telefonhoz.
Sokat nem akarom csicsázni a dolgot, szóval a töltés valóban gyors, jó pont. Elég sokat nyúztam a telefont, úgy gondolom normál használattal, bár tudom ez személyre szabott kinek mi, de 1,5 napot adnék az akkumulátornak. A kijelző szép, betekintési szögek jók, napfényben talán picit gyenge a fényerő,de nem zavaró túlságosan. Külön dicséretet érdemel a hangszóró, szépen szól, némi mély hang is érezhető a dologban Sebességre nincsen panasz, S3-at körbe röhögi. Kamera jó, szép képeket készít, több, mint jó egy telefontól.. Írhatnék még sokat... De legyen elég ennyi Ha érdekel valakit valami róla kérdezzen, próbálok válaszolni. -
snowball
tag
2 év garancia van a telefonra. Az első évben OPPO gyári gair van a telefonra. A 2. évben pedig a "forgalmazó" az OPPOSTYLE vállal rá garanciát. Gondolom azért van így mert ázsiában csak egy év a kötelező gari. Eu-ban viszont 2. Gari érvényesítéshez nekik kell visszaküldeni a telefont, ha jól tudom UK-be. Egyelőre sokkal bővebb infók nincsenek fent az oldalukon.
Aki szeretne kérdéseket feltenni a telefonnal kapcsolatban, ezen a fórumon tud. Van egy magyar "nagykövet" aki tartja a kapcsolatot az OPPO-val.
Magyar nyelv és lokalizáció még csak a colorOS 2.0 (BETA)-ban van, és az is még kicsit hiányos, de folyamatosan dolgoznak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Mukih
tag
Valaki megtudná mondani hogy a 2560 x 1440 felbontású kijelző a 3 giga ramból mennyit eszik meg kb és a 1920 x 1080 felbontású kijelző a 2 gigából mennyit eszik meg?
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
S.ATi
tag
Valaki aki rendelt Find7a telefont, neki megérkezett màr?10-én rendeltem, eddig semmi...On backorder státusz.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Fényképező rész:
Main: 13-megapixel Sony Exmor RS stacked CMOS sensor with dual LED flash, 6P Blue glass/AR+AF cover glass, f/2.0 aperture
Font Facing: 5-megapixel, 80° visual angle, 5P lens, f/2.0, Blue glasshttps://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
-
Bitlisz
aktív tag
válasz Cyberpunk #98 üzenetére
Persze, gondoltam is, elmegyek a MM-be vagy eDigitalba
Ez a ColorOS nem tetszik, a OnePlus One meg nem bővíthető, igaz lesz 64gigás változat is, viszont az már nem 350EUR...
Így egyenlőre a Sony Xperia Z2 áll nyerésre, valószínűleg annak a legjobbak a fotói, meg "HiRes Audio via USB" is tuti lenne (videón itt).
Csak sok mindent el kéne adni hozzá...[ Szerkesztve ]
-
Bitlisz
aktív tag
Esetleg a magyar fórumban is bekérdezhetsz.
-
Bitlisz
aktív tag
Valamit nagyon félrenéztem, mert a Find 7a-nak szebb a képe (2. Oppo Find 7 - left, Oppo 7a-right).
-
S.ATi
tag
Sziasztok,
Valaki segítene? Probálom megrendelni, de elutasítja tranzakciót a paypal?
Üdv
-
atikó
őstag
válasz agressor12 #5 üzenetére
nagy tévedésben éldegélsz, egy kiváló márka és jó szupporttal!
-
Bitlisz
aktív tag
Igen, a színe döntene, ha a kettő közül kell választanom.
(annó az iPad3-at is a képe miatt vettem meg...pedig nagyon nem vagyok epölfan)
(Ja és a 3GB+32GB)
Jó lenne, ha végre lenne már egy tökéletes kütyü, ami kb Nokia 1020 képminőséget, ilyen kijelzővel, az M8-as hangminőségével, 5colon, de keret nélkül mint az új Sharp...legalább 2-3nap üzemidővel...ehhh, kompromisszumot kell kössek, de bőrgatya és ujjlenyomat olvasó akkor sem kell. -
meganers
csendes tag
Kis hibajavítás: az a 2K a specifikációkban valójában 4K akarna lenni, még pontosabban 2160p.
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
válasz Georgexy_hun #75 üzenetére
Köszönöm a megnyilvánulást,szerintem ezzel mindent elmondtál magadról.Bye
-
Georgexy_hun
tag
válasz agressor12 #13 üzenetére
Ülj le egyes!
Igaz, hogy sokan nem ismerik az Oppo-t de minőségibb terméket gyártanak, mint pl a Samsung. Európai szervízzel és raktárral.
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
blade zte
őstag
válasz Cyberpunk #69 üzenetére
Kenet közben szerintem már nem nagyon mobilozol.
Akkor így mondom: laptop/kézikonzol helyett inkább nagy kijelzős telefon. iphone jó menet közben elővenni, de amikor ülsz, és vársz,vagy otthon a fotelban vagy, avagy munkahelyen dolgozol akkor azért a nagyobb kijelző komfortosabb.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Cyberpunk
félisten
válasz blade zte #68 üzenetére
Mit tud egy 5"+ amit ez nem tud 4"-on? A rendszer korlátaitól tekintsünk el! Hogy mi mikor kényelmes, az helyzetfüggő. Kenetközben egyértelműen a kis méreté az előny, otthon a fotelban süppedve, vagy az irodában a székben egyértelműen a nagyobb a jobb. Feltéve, ha csak mobilozol.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz blade zte #64 üzenetére
"El sem tudom képzelni miért ilyen kicsi egy iphone" - mert vmelyik okos anno kitalálta, hogy az jó méret amit az aktuális almafon használ. Aztán az eggyel nagyobb.
Egyébként ebben van vmi: átlag kézmérettel 4-4,3" körül van az "egykezes méret".A kérdés úgy általános volt, nem konkrétan neked.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Cyberpunk
félisten
válasz blade zte #64 üzenetére
Mert nem akarok egy prémium kategóriás termékben "középszerű" hardvert látni azért. Nem akarok egy tepsivel a zsebemben rohangálni ma már. Ugyan azt megtehetem 4"-on is, mint 6"-on. Akkor minek vegyek 6"?
madgie: végre egy használható érv.
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
válasz Cyberpunk #62 üzenetére
Basszus 4.5 hüvelyk alatt már nincs értelme 50ezernél drágább HW-nak a képernyő alá, úgysem látsz semmit, csak egérmozit. El sem tudom képzelni miért ilyen kicsi egy iphone, főleg ha meglesz az újdonsült oppom, ztem, vagy oneplusom. 5 hüvelyk a legkorrektebb szerintem egy átlag okostelóhoz, aki meg elviseli, annak a 6 még jobban is beválhat.
fizik: Azt nem tudhatom, engem annyia nem érdekelt hogy különösebben utánnanézzek.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
És milyen bughalmaz lehet az a samu, sony és HTC addig a fél évig, amíg nem jön hozzá update.
Nagyon jónak néz ki, de jobb lett volna egy fajta 450 eurós telefon, ami a maxot tudja, és rögtön jön a 2 verzió helyett. Nem kell sz*r verzió mellé.
Kisképernyőseknek:
[link][ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Bitlisz
aktív tag
Azért annak idején az a BDP-83SE nem volt semmi ...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agressor12 #56 üzenetére
Mivel "noname" márkaként definiáltad az első hsz-ben.
-
ronson
őstag
Bele se tudok gondolni, mekkora bughalmaz lehet az a szoftver, amit hetente kell javítgatni.
"Továbbra is áll a tény, attól hogy te vagy 1-2 ember nem ismeri az Oppo nevet, még egy ismert és elismert brand."
Ez konkrétan nem igaz. Csak a kütyümániások körében ismert név. nem tudnál keríteni egy átlag telefonvásárlót aki ismeri ezt a nevet. Talán költeniük kéne keményen marketingre is. Csak akkor nem ennyibe kerülne a készülék. ördögi kör ez.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agressor12 #34 üzenetére
Továbbra is áll a tény, attól hogy te vagy 1-2 ember nem ismeri az Oppo nevet, még egy ismert és elismert brand.
Szóval nyugodtan mondhatsz bármit, nem sok értelme van.(#42) Bitlisz
Szebb a képe, mert szaturáltabb?
Mert hogy a felbontás különbséget nem fogod észrevenni az szinte fix.[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Azért örvendetes, hogy ezen az áron a készülék mellé jár akkumulátor, hátlap és egy sd kártya is.
-
törölt tag
Kell a QHD az embereknek, és kész
Te is tudod, hogy mik a piaci igények. Ha valaki a felsőkategóriában nézelődik, általában az elérhető legjobbat akarja. Még akkor is, ha nem tudja kihasználni, és ha nincs is értelme pl. ekkora felbontásnak. Ilyen ez, ha az embert elkapja a gépszíj...
-
Bitlisz
aktív tag
A QHD kijelzőnek szebb a képe
De miért ne, ha már 400-500 EUR-t készülök kiadni, az legyen a csúcs.
a kijezlő upgrade mellett +100EUR-t egye fene megérhet:
3GB/32GB RAM vs 2GB/16GB (2,5GHz vs 2,3GHz, 3000mAh vs 2800mAh) -
<Adamsky>
nagyúr
Az utca embere mindig le van maradva egy körrel. Mikor HTC-m volt, akkor arról nem tudta senki, hogy eszik-e vagy isszák (az más kérdés, hogy mostanra mire ismert lett, meg már én nem vennék).
Egyébként idő kérdése mikorra várnak ismerté. Látva a HW-t és a szoftvert nem lesz nehéz lenyomni a konkurenciát. Számomra a legnagyobb baj ezzel a készülékkel a mérete. Egyszerűen túl nagy.
(#39) Cyberpunk
"... úttörő voltam itt a fórumon e téren, ha valaki ismer régebbről, tudja. .."
Ezt csak megerősíteni tudom De, hát mindenkinek megjön előbb vagy utóbb a józan esze.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Én tepsiről váltottam le. Annak idején úttörő voltam itt a fórumon e téren, ha valaki ismer régebbről, tudja. Ez az a méret, ami még kezelhető egy kézzel is, ennyi kompromisszumra hajlandó vagyok. Böngészni már jó, film, játék meg nem érdekel. De sokszor jó, ha a másik kezem szabadon marad. Eltérő igények. Persze lehetne nagyobb a kijelző ekkora készülékházban az tény.
agressor12: nos nem az utca embere írt be ide, ha nem te.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Mert az utca embere az igényességgel azonosítható
De kérdezz rá az Oppo névre mondjuk egy házimozi-hifi show-n.
-
Bitlisz
aktív tag
Mellesleg én is a QHD-ra várok...bár tartok tőle, hogy a sw enyhén szólva nem lesz kiforrott.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
+1 egy indok, hogy ne a tucat közé álljon az ember
-
agressor12
senior tag
válasz Cyberpunk #26 üzenetére
Szerintem ha kimész az utcára és leszólítasz 10 embert ,hány fogja ismerni az Oppo nevet? Nyugodtam mondhatom ,hogy Európában ismeretlen még...
(#28) Kopi31415
Ezek nagyon sok emebrnél nem szempontok,hiszen mindek cserélgetném az aksit a telefonban?
Tönkremegy gari és kész.[ Szerkesztve ]
-
snowball
tag
válasz Cyberpunk #30 üzenetére
Én már személy szerint hülyét kapok, hogy egérmozi méretű a kijelzője az i4-nek. Ha egy videót nézek rajta éppen vagy valamit nagyon olvasok arra nekem már kicsi. De nem is ezért van elegem belőle. Egyszerűen már nem hozza azt sima és egyből megy minden app érzést, amit akkor hozott amikor megvettem. Persze akkor még iOS4 meg 5 volt. De ma már ott tartok, hogy ha kézbeveszem 5 perc után földhözvágnám.
-
törölt tag
Ezek közül melyik cserélhető akksis, s melyik bővíthető?
-
Cyberpunk
félisten
válasz agressor12 #1 üzenetére
Azért egy leheletnyivel több, mint egy noname. Nem tehet róla az Oppo, hogy tájékozatlan vagy, és nem ismered.
[ Szerkesztve ]
-
snowball
tag
Ha most lenne pénzem lecserélni a kissé öregecske iPhone 4-emet, akkor perpillanat ez lenne a bestbye.
-
laci_csk
senior tag
Nagyon utos a telo es nagyon "jo" is. A kinezete is szuper, ossze sem lehet hasonlitani a tobbi "jo" telefonnal/markaval. Kicsit hajaz a Sony-ra. A merete eppen hogy talal nekem. Ezt nem, de a QHD-s kepernyost valahogy beszerzem majd.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
őstag
Igen korrekt áron van. Kár, hogy 5,5"-os. Számomra a Galaxy S4 féle 5" még kényelmes, de annál nagyobbat semmiképp nem vennék, pedig nem kicsi a kezem.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
nagyúr
Látszik nagyon képben vagy.
Ha fogalmad sincs miről írsz, akkor minek teszed?(#21) agressor12
Igazán nincs mit. Bármikor kisegítelek ennyivel.[ Szerkesztve ]
-
snowball
tag
Apósomnak 5.5" környéki telefon jöhetett csak szóba. Igazából másik alternatíva a galaxy note 3 lett volna. Ezt megmutattam neki és csak ennyit kérdezett, mikor lehet megrendelni. A note 3-hoz ezen az áron nem jutsz hozzá sehol újonnan. Pláne nem kapsz hozzá pótaksit és egyebeket amiket most itt igen. A romfrissítés nem nagyon érdekli. Ha kell frissebb, úgy is ott lesz a CM11 és utódai. Mivel a CM most nagyon nyomul az OPPO-val. Az hogy nincs hazai gari nem nagy cucc. Nyelvtudás van, hogy elintéztesse az EU supportal. HW-ban erősebb jelenleg nincs a piaconés a kinézete is gyönyörű.
-
Stimpy001
aktív tag
Nagyon bejön...csak f@szér nincs belőle emberi méretű
-
Badboys
őstag
Sajnos nagy hiba az 5,5 . 4,7 el kiváló ajánlat lenne. Azonnal cserélném az Onet pedig azzal sincs semmi gond nagyon jó készülék.
agressor12 szerinted ,mert te nem ismered attól még nem no name, valahol leragadtál. Amiket fölsoroltál simán veri minden tekintetben. Sőt már több mint egy éve van uniós boltjuk és szerviz hátterük.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Szerencsére mindenkinek van választási lehetősége... Nem véletlen veszi meg valaki ezt
Én már brand-től nem veszek készüléket... Okkal, nem a brand-et akarom kifizetni, hanem az ár-érték fontosabb
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
En pl siman megvennem.egyedul az a bajom h csak kulfoldrol tudom beszerezni?
Iphone 6s
-
plus44
veterán
Mondjad már azokat a "jó" telefonokat ilyen árban, ilyen speccel?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
madgie
titán
Ugyanezt kérném 4.5-4.7" korül
-
Graphics
Jómunkásember
Kis tévedésben vagy, járj utána az Opponak, hogy ki foglalkozik a rendszerükkel.
Heti szinten jönnek javítások[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Aaa lehet visszajonnek a regi szep idok, amikor meg egy halom tartozekot adtak a telokhoz? Mmm tok, allvany, tartalek akksi, torlokendo, plusz hatlap...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
totj80
tag
Erre jön rá még valamilyen vám vagy kutyaf...a?
-
snowball
tag
Mi már tegnap reggel meg is rendeltük Már alig várom, hogy megérkezzen.
-
kbyte1024
veterán
Szép,de vajon a fényképező része a szokásos Kínai minőség?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
törölt tag
Vegyétek, vigyétek!
-
agressor12
senior tag
Egy Európában "noname" márkát elég nehéz lesz ilyen áron eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Assetto Corsa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest