- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Jah, hogy az a motyó kde alapú. Elég amatőr dolog. A kde eléggé lassú, egy hackernek meg szerintem a sebesség a lényeg. Arra kell várni, hogy a rendszer behúzza a kdelibeket. Mire végez, már kopogtati is az fbi.

"meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem!"
Ezzel én is így vagyok. Azért öltem bele a linuxba egy csomó időt, és energiát, hogy legyen a stabil biztonságos rendszerem.

Amúgy meg nem értem, hogy mi a gond sh1n0b1-val. Álljunk össze, zúzzuk le a gépét, csak úgy poénból, oszt egyből másként fogja látni a kérdést.

wan wifije.
-
Vladi
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Azért vagyunk itt, hogy helyretegyük ezeket.
-
Vladi
nagyúr
Ahonnan én nézem, nem túl szép a dolog.

Olvasd el a 0.részt. Ott világosan le van írva, hogy a cikk célja nem az amit most te kérsz. Jah és ha így folytatod, akkor a modik egyre csúnyábban fognak nézni a topikra és az írásokra is.
Nem szeretném, hogy e miatt zárják be a boltot. Szeretnék még sok hasznos dolgot olvasni.Ha törögetni támad kedved, az a te dolgod. Minket kímélj meg a kérdéseidtől.
Vagy nézd meg a:
i-wanna-be-master-hacker-plese-help.org.gov oldalt.
"egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?"Határozottan nem. Egy igazi hackernek a kezelőfelület a terminál. Annak meg max a betüszínét váltogathatod.

-
Vladi
nagyúr
#5 domi007:
Ha fizikailag a gép előtt van, akkor már csak akadályokat tehetünk elé. Bios jelszó, grub(rendszerbetöltő) jelszó. Így nem tudja bootolni. Kivéve ha szerel.

Jah, ide kapcsolódik egy kérdés: mi van a bios master passal? Annak ismeretében elvileg törhető a bios, és mehet a cd boot.

Ez főleg pulikus gépeknél érdekes. Mivel ott nem tud belepiszkálni a gépbe, de ha cd-t tesz bele az nem olyan feltűnő.
#7 philoxenia:
Hasonlóakat, mintha telepített lenne. Adatlopás, károkozás, stb. De live cd-vel krva nehéz használni a gépet. Max ha egyedid van.
#8 ttower:
Már ha ott járt, és károkozott, kenheti a hajára a rebootot.

-
Vladi
nagyúr
Végre, végre.
Máris olvasom. Kicsit rövid. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Napelem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Máris olvasom. Kicsit rövid.