- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Vizibirka #62 üzenetére
Viszont ha a tranzakciókat tárolják, akkor azokból és az előző napi mentésből legenerálható a friss állapot. Tehát akár még lehetséges is lehet.
(#50) Kovács84:
A kiadó oldalán lehet olcsójért első 3 résztegyben ahogy látom, cd-n rendelni (pdf).
Érdekes hogy sokkal olcsóbb mint egy-egy rész külön. Biztos az a trükk hogy a kiadó így megszerzni a postacímedet is, a fizikai adathordozó miattAztán nem kell csodálkozni ha ha beköltöznek a hackerek
-
sh1n0b1
csendes tag
válasz
Vizibirka #53 üzenetére
Azért ez szerintem így meredek, de lehtséges.. én csak annyit hallottam, hogy pl az OTP Bank az összes adatát memóriákban igyekszik ntárolni, és csak nap végén menti le az adatokat merevlemezekre. Több okból: gyorsabb tranzakciók, nincs töredezés, ha feltörik, nincs adat a lemezeken, memóriákat meg nehéz áthook-olni... de majd jön vmi okos, aztán megmondja, hogy tévedek...
-
domi007
őstag
válasz
Vizibirka #53 üzenetére
Attól függ. Nem megyek bele most részletesebben, persze valszeg elkapnának egy idő után. De ha megírom a cikkeket, akkor a támadsái tervből majd minden kiderül...
Kérdezitek, mi ez a feltételes mód?
Mondom:Ma írtam egy PÜ-t az egyik moderátornak, a cikksorozat ügyében. Úgy gondoltam, hogyha legálisan akarom megosztani ezeket a szintén csak legális célra ajánlott infókat. Az illető kedvesen már ma válaszolt, és őszinte volt. Privát üzenetek tartalmát nem adom ki, de a lényeg kb. az: megtanácskozzák, hogy engedik-e. Tehát szurkoljatok srácok az elkövetkezendő 2-3napban!
(ja, és olvassatok ezerrel, talán fölkerülünk teljesen a címlapra
Így is megelőztük a jelenleg fent lévő PS3-at. Így tovább
)
DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest