Keresés
 • iPro Buda és rumos XIII értékelése egymásról

  Hirdetés: iPhone üvegcsere hibátlan LCD esetén- iPro Buda 11. kerület Bocskai út 23-25.

  iPro Buda értékelést adott rumos XIII számára:

  rumos XIII negatív értékelést adott iPro Buda számára:

  Sajnos nekem rossz tapasztaltaim vannak. Egy Iphone 8-at vittem elsőlapi üvegcserére, mert be volt repedve. Miután kézhez kaptam a készüléket, észrevettem, hogy ha akármilyen appban hívásban beszélek, akkor nem működik a mikrofonja, illetve hogy ha a hívást kihangosítom, akkor sem. Emellet az volt a probléma, hogy jobb felül lötyögött a kijelző.
  Jeleztem a problémámat a szervíznek, a lötyögést megoldották, viszont a mikrofonra azt mondták, hogy nem garanciális probléma, valószinűleg beázhatott. Ami lehetetlen, mert víz közelben nem volt a telefon, illetve mielőtt elvittem volna az üvegcserére, működött a mikrofon is, teams meetingeken vettem részt vele, sajnos most már nem tehetem. Felajánlották, hogy listaáron elvégezhnek egy ózonos tisztítást, de 50-50, hogy sikerül, illetve lehet, hogy még a telefon roszabb is lesz.
  Összegezve mielőtt szervízeltettem náluk, volt egy remekül működött, de repedt üvegű készülékem, szervízelés után lett egy csodaszép készülékem, amivel nem tudok meetingeken résztvenni, mert az a mikrofon nem működik.

Hirdetés

Aktív témák

 • iPro Buda

  újonc

  Mivel az üzenetemre nem voltál hajlandó válaszolni, itt írok!
  Szeretném megkérdezni a negatív vélemény írásának okát, ugyanis az általunk elvégzett munka szakszerű volt. Miből sikerült megállapítanod, hogy a telefonod nem ázott be? Minden eddigi ügyfelünk elégedetten távozott tőlünk és sosem volt panasz az általunk elvégzett munkára. Gyere be az üzletbe, nagyon szívesen megmutatom a telefonban lévő ázást, úgy hogy szét szedem. Mivel amíg egy telefon nincsen szét szedve nem állapítható meg, hogy biztosan be volt-e ázva. Nem állítunk olyat egy ügyfél számára ami nem valós és bizonyítható. HA nem szeretnél visszajönni az üzletbe és megbizonyosodni arról, hogy a készüléked bevan ázva akkor legyél szívesen törölni az értékelést. Mivel megkeresésünkre sem válaszoltál, így tárgytalannak tűnik negatív véleményed!

  Birgán Viktor- tulajdonos

  Üzletünkben már bankkártyával is fizethet! :)

Aktív témák