- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
Azért maradjunk a tényeknél! Az iPhone bőven vezet eladásban még Magyarországon is.
Amúgy a Samsungok, bár nem az én világom, jók az ár/érték arányban.
-
SkyLaci
őstag
Galaxy S vagy Defy + ? (50000ért 2 év hűséggel)
-
ch003067
addikt
Nem csoda, hogy ennyire kelendő, mivel a világ egyik ( ha nem a legjobb) okostelója.
-
talamasca
senior tag
Ezen itt akadtak fel páran...
Én azt állítottam, hogy az anti-reklám miatt nem lesz több vásárló.
Ezen mit nem lehet érteni?
Aki a Samsung telefont választja, az ok, aki meg az Apple telefonját, az majd ennek a hatására vált???? Ne legyünk már demagógok, még ha a reklám az is.A Snow Leopard átemelt wallpaperrel meg akkora LOL-élményt okozott a másolós cég, hogy mindig röhögök, ha meglátom.
-
frisco
aktív tag
-
HardRic
addikt
Szurkolok a Samsungnak. Nem gyarto szerint valasztok soha, hanem aszerint ami aktualisan a legjobban tetszik, es nem bannam, ha csinalnanak még par telefont az en szam ize szerint.
Amugy az AMOLED-et nem kene ENNYIRE tolni, ma volt alkalmam osszehasonlitani par htc-vel es i4S-sel a kijelzomet, es kb azok annyiban voltak masok, hogy a fekete ott jobban visszaveri a fenyt, viszont a feher sokkal feherebb lcd-n. De amig az amoled nev van akinek eladja a telefont addig jo nekik. -
kolosanyi
veterán
Ez melyik reklám amúgy? Én lemaradtam róla...
-
AZTA
tag
Egyértelműen több iphone 4et látni mint sgs-t. Főleg hogy az átlag paraszt azt se tudja hogy iphone-ból több is van. Azt is nehezen ismerik fel, de az sgs-hez meg aztán már tényleg tájékozott ember kell hogy egyből tudja mi az. Vicces mikor a kis 3410es-re elkezdi hogy hát ez is teló meg az sgs is, ami igaz de hát ez olyan mint a trabantot valami bmw-hez hasonlítani hogy ez is elvisz a-ból b-ébe meg az is
-
B1T3
addikt
Én minden második embernél Samsung S5230-at.
Szeptemberben vette egy ismerősöm, mert szép (La Fleur kiadást természetesen). És tényleg gyakori az X8 is. Talán a Nokia 5230 az, ami még elterjedt, mert jókor volt jó helyen és jó áron. De hetente látok SGS-t, tegnap pedig épp egy Google Nexus S-t taperolt egy gyerek. Különben gyakoribb tapasztalataim szerint az iPhone 4, mint az SGS.
-
talamasca
senior tag
Hát az biztos, hogy az új Apple-mocskolós reklám miatt nem lesz több vásárló...
-
leslieke
Jómunkásember
Hajrá Samsung!
-
AZTA
tag
sima sgs is bőven jó még,nem is értem mi olyan van mondjuk az 2esbe a full hd video melett ami miatt érdemes lenne venni, a játékok se nagyon jobbak rajta , az meg hgoy 0.2seccel gyorsabban dolgozik a teló hátna
-
adwin
tag
így év végén én is megtudom mondani
-
Jadro
veterán
2010 májusában kezdték forgalmazni ha jól emlékszem. Az már barátok közt is másfél év, ami a mobiliparban jó sok idő. Ehhez jön az, hogy fél éve az utód is kint van már és nemsokára bemutatják a következőt is. Mondjuk az S2 nem anynira gyorsan veszít most az árából, köszönhetően az árfolyam alakulásoknak, de ez a trend majdnem minden telefonnál így van. Kivéve az Iphone, de az több szempontból is unikum.
-
hemaka
nagyúr
Én meg arra számítok, hogy rám szakad a bank.
-
atike
nagyúr
Nem csoda... S2, Note, Nexus... Jön a(z) S3... Felső kategóriában nagyon ott vannak... És alatta is eléggé lefednek minden igényt.
-
debrejo
senior tag
válasz
callmeakos #2 üzenetére
A Mini-Gio-Ace trió sem volt annyira bukta szerintem. Állításom teljesen szubjektív, én csak így érzem.
szerk: kicsit utánanézve tényleg kelendőek voltak. -
Szinte ingyen kapunk sgs 2....Na jó nem ingyen de majdnem.
-
David75
őstag
válasz
callmeakos #2 üzenetére
S2 ára odáig fog csökkenni hogy boldog boldogtalan veszi majd. SGS-el is ez volt.
-
callmeakos
veterán
" A dél-koreai gyártó szóvivője a Galaxy Note, Galaxy Nexus és Galaxy Tab 8.9 LTE szöuli premierje alkalmával megerősítette, hogy a cég okostelefonjai iránti igény minden korábbi várakozáson túlmutat, így az év végéig eredmények az előrejelzettnél jóval szebben alakulhatnak"
Hát hogy ezek közül egyik sem fog eladási rekordokat döntögetni na az egész biztos. A Wave 3 tuti nem, Galaxy W biztos nem. Akkor mi lehet ami sikeres lehet? Talán majd az SGS III. Ha egyáltalán jön.
-
Rav3n02
senior tag
"Erős évre számít a Samsung"
Ez olyan mint ha azt mondanám, hogy holnap felkel a nap
Senki előtt nem volt titok, hogy jelenleg a Samsung gyakorlatilag kenterbe ver mindenkit a piacon, szabadalomháború ide, vagy oda...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó szerint a vártnál jóval intenzívebb az okostelefonjai iránti érdeklődés.
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest