- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Na abban én sem.
De tetszik, hogy 25", a 27-est most nagyon batárnak érezném mindennapi munkához és tán még Win7 alatt is használható lenne a natív felbontásban. Mondom, most elvagyok mint a befőtt a 22"-al is, ezt a pár hónapot a megjelenésig, vagy esetleg más hasonszőrű monitor felbukkanásáig fél lábon kibírom.
-
rodrigez
senior tag
Igen én is meghesszeltem és a magasságállítás tán az egyetlen negatívum, mert az asztalomon az L220x is le van eléggé engedve, de ezt meg kell nézni élőben. Ettől függetlenül panel és csatlakozók terén nincs visszalépés úgyhogy ez remek darabnak tűnik és a 120e körüli ára is pont illeszkedik a tárcám erre szánt keretéhez.
Jó, hogy ezt felvetetted, mert már a 160-as Dell-el ismerkedtem, persze még csak felületesen.
-
rodrigez
senior tag
Köszi szépen! Valahol ekörül van az ingerküszöböm, jobb szeretném kicsit 130 alatt lenne, de nem vagyok telhetetlen. Egyszerűen csak nem értem a hatalmas ugrást árban a IPS FullHD és WQHD között. Azért +80 ezer kicsit soknak tűnik. De ennek a modellnek utána nézek! Hátha be tudom szerezni olcsóbban ismerős révén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest