Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
...második benyomások:
-5.1-es androiddal érkezett
jelzett 1 elérhető fota frissítést, ami szépen le is futott
tehát egyelőre van vmilyen szintű support is, úgyhogy talán a beígért 6-os android is tényleg érkezni fog
-a 16GB ramból sztem kellemesnek mondható bő 12 érhető el, viszont nagyobb méretű játékokkal még ez is viszonylag hamar betölthető
a blood and glory 1-2 nem indul el, a mortal kombat x, star wars: kotor, world of tanks, modern combat 4 zero hour viszont hasítanak rajta
most éppen azon vagyok, hogy vhogy összehozzam az xbox360-as kontrolleremmel...
(simán rádugva otg kábelre sajna nem működött)
az alsó 3 virtuális gomb játék közben nem vesz el a kijelzőből
ilyenkor felülről lefelé húzva hozhatók elő, ha szükség van rájuk
-kamera: olyan tipikus 8 megapixeles kínai
tehát gyári appal, minden beállítást automatán hagyva, kültérben napfényben sztem simán elfogadható, beltérben rosszabb fényviszonyok mellett viszont rohamosan romlik a minőség
egyéb alkalmazásokkal és a beállításokkal szórakozva gondolom lehet rajta vmit javítani
szelfi-függőknek jó hír lehet, hogy az előlapi kamera is 8MP-es
az előlapon egyébként van 1 elrejtett, (gondolom) emiatt kicsit gyengécskének tűnő értesítő led is, ami tud különböző színű fényekkel jelezni különböző eseményeket és csak ilyenkor látható
-gps: ha a qalcommhoz hasonlítva nem is pillanatok alatt, de azért 1 percen belül eddig talált jelet és egyszer sem veszítette el a néhány 10km-es próbák alatt
legfrissebb sygic is fut rajta
(ez nem olyan triviális, mert pl a zte v5-ön nem volt hajlandó)
-akksi: semmi különös
használva estére töltőre kell tenni, ha kicsit majd elül az újdonság varázsa, akkor sztem simán vinni fogja a 2 napot
-összességében sztem korrekt kis telefon
thl t6s-nél mindenképpen igényesebbnek mondanám, vhol talán a jiayu g2s-sel tenném 1 szintre minőségérzet szempontjából, a zte v5-től hajszálnyira elmaradva
számomra egyetlen kérdőjel a tartóssága maradt ennek a viszonylag ismeretlen márkának
ha nem döglik be néhány hónapon belül, akkor ezen az 50 dolláros áron egyértelműen az eddigi legjobb vételemnek tartom
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi