Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eperrichard
csendes tag
sziasztok. Tud valaki nekem segíteni? Mi azoknak az antennáknak a neve amik fent vannak az adótornyokon? A kerekekre gondoltam. Azt tudom hogy nem parabola
A Másik pedig hogy mi annak
a vastag kábelnek neve ami kijön belőlük? Egyszer voltam egy adótorony tetején
HÁLA
Nagyon jó volt. Akkor láttam, hogy kijön a kör antennából az a vastag kábel, ami bemegy egy Ericsson nevezetű dobozba ami az antenna hátamögé volt felcsavarozva és onnan ment lefele a föld fele. Olyan volt mintha koax lett volna, de ez sokkal vastagabb volt. Mi a speciális neve ezeknek? És mi volt az a bizonyos Ericsson doboz ? . Gondolom valami erősítő lehetett... Ammm. A biztonságiőr pasas annyit mondott csak hogy ne tegyük
a kezünket az antenna elé mert égési sérülést okoz... Ez valóban így van? Most nagyon elkezdett érdekelni ez az antennás dolgok. Köszi a segítséget mindenkitől
-
Frenky87
aktív tag
Bar ericsson eszkozokkel nem foglalkozom, de az RBS-6000 nem torony, "csak" BTS. [torony max az, ami a kepen van].
-
IQ_betyár
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát igen a dizájn sem utolsó szempont.

-
-
477il4
tag
és milyen jól néz ki az az adó torony...
nem mint az ami a ház tetején van... -
nbg
senior tag
Hat... gratulalok a dologhoz, mast nem is igen tudok. Nem semmi teljesitmeny ez a duplazas, jo peldaja a technologia rohamos lepteku terjedesenek. Csak igy tovabb!
-
zazahoho
őstag
ha jól tudom mostanában az a legfontosabb minél kevesebbet fogyasszon egy ilyen létesítmény
-
EczkE
veterán
Szép teljesítmény.
-
amanoba
őstag
hálózatépítésben mindig is jók voltak, de hogy 3 év alatt ennyit fejlődtek..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Vivo x200 pro prémium tok
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Másik pedig hogy mi annak
Nagyon jó volt. Akkor láttam, hogy kijön a kör antennából az a vastag kábel, ami bemegy egy Ericsson nevezetű dobozba ami az antenna hátamögé volt felcsavarozva és onnan ment lefele a föld fele. Olyan volt mintha koax lett volna, de ez sokkal vastagabb volt. Mi a speciális neve ezeknek? És mi volt az a bizonyos Ericsson doboz ? . Gondolom valami erősítő lehetett... Ammm. A biztonságiőr pasas annyit mondott csak hogy ne tegyük