- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Stanley-B. #144 üzenetére
a többiek miért nem tudnak erről?
az egy év teljeskörű + 2 év szoftveres támogatás az nem ér semmit.
Az EU elfogadhatatlannak tartja az Apple egy éves garancia vállalását -
Polllen
félisten
Minden készülékre. EU előírás a 2 év szavatosság. A szavatosság helyett szokott a legtöbb gyártó erre az időszakra is garanciát adni, ezért van a legtöbb készülékre 2 év gari, tartozékokra meg 1.
(Szavatosság esetén a forgalmazónak kell vizsgálnia a hiba okát, garancia esetén meg a gyártó.)Természetesen ez csak EU-s készülékekre vonatkozik.
-
Thedy
csendes tag
A szolgáltatói apple telók csak 1 év garival vannak (függetlent nem tudom sose vágytam applere, de szolgáltatónál dolgozom így ezt az odlalt ismerem.) szval gariban sem egál
@95 Teljesen egyetértek. A saját S5-öm is és Tab S-em is,de a muter HTC Desire 610-e (szintén műanyag) ugyanúgy elég prémium számomra... nem értem miért "prémiumabb" a fém...
Valszeg csak a megszokás, hogy az drágább volt mindig és mint megszoktuk "a drágább jobb" hozzáállás itt is érvényesül...Egyébként meg ha jön az A sorozat tényleg nem sok értelme van.. .valószinűleg A7 hasonló áron fog majd mozogni így csak fölösleges "rivális" lenne
-
Xleslie
csendes tag
Jó nagy butaság lenne ez a lépés a samutól, mert az Alpha tényleg nagyon jó kis teló lett!
Kb. egy hónapja vettem egyet kíváncsiságból a Nexus 5 mellé.Ami nagyon jó benne:
+ nagyon-nagyon szép a telefon
+ ujjlenyomat-olvasó
+ fényképező
+ ez a leggyorsabb Samsung jelenleg
+ kifejezetten jó hogy csak HD a kijelzője
+ tényleg nagyon keveset fogyaszt, az 1850-es aksival simán elmegy egy napot, (24h)Ami csalódás volt:
- a Nexus 5-nél nem gyorsabb
- TW-ben még a ráncfelvarrás után is sok a felesleges baromság,
- 4.4.4-es kitkattel alapból bezabál 1GB RAM-ot... (a Nexus még 5.0.1-es eszik ennyit)
- drágaSzóval marad a Nexus! :-)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nuada herceg #133 üzenetére
A hardver az jó, és felső kategória. A kijelző az, amibe bele lehet kötni, meg a RAM mérete, de más is "csak" 2GB HTC M8, vagy az S5 is csak annyi!
-
Lacopapi
addikt
válasz
Nuada herceg #133 üzenetére
Valószínű...és ha lejjebb árazzák,szélesebb közönség tudta volna megvenni,ez is tény DE semmit sem kötelező megvásárolni. Lehúzás akkor lenne,ha törvényi előírás szabályozná,hogy mindenkinek meg kell vásárolni. Az a mondat marhaság. A második részében meg nem csekély káröröm olvasható.
Ha nincs lehetőségem részletre venni ténél,akkor vélhetően sosem lett volna ilyen telefonom,de emiatt nem hőbörögnék,mert minek. Megszereztem és örülök neki,mert kategóriájában az egyik (ha nem A) legjobb,ezt nem lehet elvitatni. Nagyon nem Samsungos -
Nuada herceg
őstag
Szerintem arra célozhatott a lehúzással BazsiBazsi, hogy a hardverhez képest drága, így rossz az ár/érték aránya! De még mielőtt máglyára vetnétek, hangsúlyozom, ezt Ő írta, nem én! Én csak találgatok! Hagyjatok!
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Stanley-B. #129 üzenetére
Illetve "hozzáfűznöm"
Mondjuk nem csodálom, hogy egy kopsz vénembertől és egy zöld sárkánytól megijedt.
-
válasz
Stanley-B. #129 üzenetére
PROHARDVER! - Az Online PC és Nyelvhelyességi Magazin
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Luck Dragon #125 üzenetére
nekem van mit hozzáfűznöm: muszáJ
-
-
válasz
Luck Dragon #125 üzenetére
De en azert beirtam harmadiknak, hatha engem jobban szeret, mert cuki cica avatarom van es valaszol
-
-
válasz
BazsiBazsi #121 üzenetére
why?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Na ugyan miért, fejtsd ki bővebben!
-
Lacopapi
addikt
válasz
Pontosan mire gondolsz? Ha szabad kérdeznem....
-
BazsiBazsi
aktív tag
Elég nagy lehúzás ez a teló... jobb is hogy nem gyártják már.
-
válasz
Danny750 #118 üzenetére
a kamera annyira nem lényeges (arra maradna a Lumia
)
viszont az egy hasznos feature az Asus részéről, hogy előre meg lehet adni, hogy az appokat hova telepítse. ez az android egy oltári nagy hiányosságát hidalja át remekül. én ugyanis szép számmal pakolok majd rá játékokat, márpedig 16 GB - az OS gyorsan megtömhető. -
Lacopapi
addikt
válasz
sz.balazs.95 #117 üzenetére
6"-os kijelzővel nem egy apró jószág...jó annak,aki munkája közben is mindkét kezét a telefon babrálására tudja használni...mivel ez nálam nem így van,így méret szempontjából jobb az Alpha. Nem vagyunk egyformák.
-
Danny750
őstag
válasz
sz.balazs.95 #117 üzenetére
Való igaz ,de az említett készülékek eléggé kompromisszum mentesek... Míg azért az Asus nem ért fel a kamera terén a többiekhez..
-
-
Paul119
addikt
válasz
Nuada herceg #15 üzenetére
Ja az ultragixer kameraval
..oh wait ..
-
Lacopapi
addikt
válasz
alkatraz3000 #111 üzenetére
Mert nem rosszabb
Danny750...lehet,hogy megijedtek saját maguktól
-
Danny750
őstag
Igy az egyik legjobb es legszebb androidos készüléket buktatja meg a Samu...
Pedig végre egy minőségi es gyors koreai.... Ejnye bejnye -
Cyberpunk
félisten
válasz
alkatraz3000 #111 üzenetére
Nem feltétlen olcsóbb, Alpa is tud pulzust mérni.
-
alkatraz3000
senior tag
Alpha helyett inkább vennék s5-öt. Legalább vízálló, es nem hajaz semmire a kinézete.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
TheBikerider #97 üzenetére
Ez az, a kerékpároknál pont az a drága, amiben több a műanyag, az alumínium váz meg az occób.
Van itthon s5, összeszerelési minőségben 10/10, a műanyag se olyan gagyi kínai autós minőségű. Nem hiszem, hogy az a pár köbmilliméter alumínium olyan nagy minőségkülönbséget jelent. De azt el kell ismerni, hogy valamiért mégiscsak menőbbnek érződik (nem is kicsit) az i6, mint az s5... A karcgyűjtés egy másik kérdés, ha meg tokot kell rakni az iphone-ra, s5-re nem kell, nem karcolódik, már fél éve megvan, akkor attól az is műanyag lesz és még vastag is.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Luck Dragon #98 üzenetére
Na ez az, mit várt mindenki egy alfa állapotban lévő telefontól?
-
Gengi
senior tag
válasz
Cyberpunk #96 üzenetére
Én nem vitáznék és nem is lovagolnék ezen. Igazat adok, abban hogy egy negyedmilliós készülék legyne összerakva, de valahol erős közhelynek érzem és éreztem mindíg is ezt a dolgot. Leginkább egyfajta commerce dolognak, hogy sokaknak itt kezdődik a minőség érzet. Nekem papoltak már apple cucc minőség érzetéről, zsíros hajjal erős testszaggal, lyukas pólóban. Pedig azért ezek a cuccok messze alúlmúlják sokszor a minőség fogalmát. Az esztétika pedig más dolog, a külsők tudnak magával ragadóak lenni
.
Tudom mire gondoltál. Épp erre mondom, hogy annyira majmojják egymást, hogy már csak nuanszokban térnek el felhasználás szinten.
-
Ha nem lesz Alpha, majd jön a "Bétha" .
-
-
Cyberpunk
félisten
-
Gengi
senior tag
válasz
Cyberpunk #88 üzenetére
5 év droid után és 1 év iOS után, ebből egy év elég erős közös metszet volt. Azt mondanám, hogy már ennek se nagyon kéne problémát jelenteni
.
Teljes fém meg stb.. Ennyi erővel egy CNC gép is nevezhető minőséginek
, vagy egy vascső. Példáúl az Iphone 6-on legalábbis az enyémben nem sikerült szimmetrikusan belerakni a kijelzőt a házba. Az egyik oldal érezhetően kijebb van mint a másik. Anno a Galaxy S-et nem féltettem, kapott is rendsen dehát karcos lett? 15 000 Ft és komplett ház cserélve lett. Majd újra kapjon.
Az apple logo szépen néz ki nagyon, de baromi karcgyűjtő. A minőségérzet valahol ott kezdődik, hogy ezek nem gyűjtik a karcot. Bár nem vagyok karcolásfób ,de nha...
Én magam sem vagyok egy piperkőc féle, most is tiszta borosta vagyok, ezen pedig a telefon sem változtat
.
-
blagolf
senior tag
Így van, nem kell erőltetni. Aki minőségi telefont akar venni az ez után is vesz Iphone-t, Htc-t, vagy Sony-t.
Akinek meg bucsus mobil kell az ez után is megveszi a Samsungot. -
dz1989
senior tag
Ha vissza térnének Wave stílusához na az lenne valamelyest radikális.
-
törölt tag
válasz
dreamdancer #47 üzenetére
igen, kb. ennyi. pont.
-
mg1992mg
őstag
Biztos kell a kapacitás a Samsung Galaxy Alpha Grand Pocket Neo Ultra Lite-hoz...
-
Cyberpunk
félisten
-
egyébként csak mondom a félreértések eloszlatása miatt, hogy én a cikket magát kritizáltam elsősorban, és nem a készüléket.
-
Gengi
senior tag
Most hó elején nekem ez jelentette a legnagyobb talányt, hogy melyiket válasszam. Az iphone mellett az szólt, csak hogy beleillik a portfóliómba
.
De azért az Alpha nem gyengén gyors telefon, alapból 32 Giga tárhely, míg a nála drágább Iphone alapmodell is csak 16 Giga. Formaterv egál mind a kettő nagyon minőségi. Illetve a 2 év garancia.
Szerintem igaz rá, hogy Iphone 6 ellenfél. Csak egyszerüen a tömegek nem akadtak rá, még nincs elég ereje a termékcsaládnak.
-
Burt1793
veterán
válasz
Parallaxis #79 üzenetére
Jó, de ez nem meglepő, akinek note3-ja van, az nem feltétlen cserél note4-re, annyi pluszt nem ad, elég két évente cserélni. Az iphone fanok meg most kapták meg az első phabletüket. Itthon van egy note3, rendben van még simán, pedig már egy éves, sőt, napi 5-6 órát játszik vele a tulaj, van, hogy napi kétszer van töltve az a nem kicsi aksi és még az se purcant ki.
-
ctvagyok
őstag
Mondtam, hogy ez lesz. Talán nem kellet volna drágábban adni az S5-nél. Nameg nem az iPhone 6 al egy időben kellet volna kiadni. Elkéstek a fém mobilokkal, legalább 1 évvel.
Bár ha megtartják a minimum fém keretet, akkor nem baj, hogy kukázzák az alphát. Csak gyártsanak 5" alatt normális telefont vékony kávával. Persze én minden gyártótól ezt várom. 4,7" HD-FHD telefont szeretnék normális hardverrel, normális aksival és kamerával. -
Stanley-B.
őstag
Költségcsökkentésnek elég a két legnagyobb boltból bezárni egyet, így is maradt még összesen 9.
Bár szerintem nem ez lesz az első ami bezár. (most arra ki sem térek, hogy a korábbi terveikből, ami azt hiszem kb. 60 új EU store nyitása lett volna, mennyi fog megvalósulni....)Nézz pár képet Experience Store-okról, látszik, hogy mekkora részét képezik a laptopok. Hát nem olyan hatalmasat.
Csapoati: ez ugyanannak a folyamatnak a része, ami miatt pl az Alpha helyett vmi ütősebb ajánlat kell elég gyorsan, ez nem trollkodás.
-
m1lan
őstag
Valaki igazán elmagyarázhatná, hogy az Alpha mégis milyen módon hasonlítható az iPhone 6 Plushoz. Utóbbi egy phablet 2915 mAh-s akksival, nyilván jobban bírja, mint a kompakt méretű Samsung a maga 1860 mAh-s akksijával.
-
Cyberpunk
félisten
Most meg magadra veszed. Kész feladom! Egy marha nagy hülyeségen akadtatok ki. És most jön a sértődés, mert nem egyből az i6-ra asszociáltam abból, amit leírt a 17-ben a fórumtárs.
Nem tudom mit tegyek ehhez még hozzá, ámbár leírtam azt is, hogy még ha az i6-hoz hasonlítom is, mert hogy ugyan akkora kijelzőméretben, akkor sem igaz az úgy, ahogy le van írva a 17-ben. Ergo szépen besértődünk, meg hülyeségen vitázunk. Biztos megéri ez az időpazarlást?
JDMKid: szerintem a hasonló, és a hasonlítani közöt van némi különbség. Vagy tényleg én vagyok a hunyó, értetlenkedő.
-
Lacopapi
addikt
Életemben először váltottam Samsungra és piszokul nem bántam meg...lehet nyafogni,de ez a készülék igenis jó-ha tetszik,ha nem. Ha igaz a hír (amit kétlek),akkor kár érte.
Mellesleg minden készülékbe bele lehet kötni,az a legegyszerűbb -
válasz
Stanley-B. #58 üzenetére
Pedig bennem megvolt a joindulat, hogy ezert zartak be
Mas indokot nem nagyon tudok, akkor nem csak ezt az egyet zartak volna be, ha a csokkeno eladasok miatt lenne. Nem tul logikus. -
m1lan
őstag
válasz
Stanley-B. #56 üzenetére
Az almások le sem tagadhatnák magukat, ez a cikk tökéletesen tükröz mindent.
Kárörvendeni egy Apple híroldalon, mert a konkurens egyik üzlete bezárt... -
-
wlandroid
tag
-
válasz
Stanley-B. #56 üzenetére
Vagy csak siman ertelmetlen volt azt a boltot fenntartani, mert a laptopok lettek volna a foszereplok?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
alkatraz3000 #52 üzenetére
már a nyakukba szakadtak.
Ennek vannak ilyen apró jelei is, ami örömteli. -
Cyberpunk
félisten
válasz
DeathAdder #53 üzenetére
Persze használattó is függ, de nálam 8-9 órát megy ugyanazzal a használati szokással a 6+, még az Alpha 4 jó esetben 4,5 órákra volt csak képes. Két hete még az volt, tehát a rendszer is friss volt.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cyberpunk #48 üzenetére
Ezért sem akartam állást foglalni, mert nem lehet autentikus véleményem, mivel egyik készülékem se volt még
Battery life-ra katt, én csak ebből indultam ki
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dreamdancer #47 üzenetére
Igen ezzel egyetértek. A Samsung meg mindig az Apple-el való cicaharcban próbál jeleskedni, holott a harc közben feltűnt 1-2 másik gyártó, akik a nyakukba fognak szakadni. Az Apple el van magában nyugodtan
-
alkatraz3000
senior tag
Pont tegnap tapogattam körbe ezt a telefont. Igényes az a keret, es kifejezetten szép, csak ez egy iPhone 5/5s oldala.
Kivéve a Vapor szeru kitüremkedések a sarkokban.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
DeathAdder #43 üzenetére
Az Alpha-nak? Akkor vagy a PhoneArena nézet be valamit erősen, vagy te keverted össze mással. Én nekem volt/van mindkettő, a 6+ több mint 50%-ot ráver ezt nyugodtan ki merem jelenteni.
-
dreamdancer
őstag
A Samsung nem akarja észrevenni, hogy rég nem az Apple a legfőbb versenytársa, hanem a többi androidos gyártó, főleg a kínaiak. Az árazását és a termékpalettáját kéne újragondolnia, mert ami működött 2-3 éve, az 2015-ben már nem fog.
Az Alpha a műanyag hátlappal, a pentile HD kijeltővel és a gyér akkuval prémiumnak kevés, középkategóriásnak meg túl drága, ennyi.
-
keIdor
titán
Pedig a Note 4 után a második telefon a Samsungtól, ami nagyon tetszik. Nagy kár érte, remélhetőleg megmarad az irány, mert egy sokkal szebb és szerethetőbb készülék, mint az S5.
-
Polllen
félisten
válasz
Cyberpunk #36 üzenetére
De a 6+ nem is ez a kategória, kár ide rángatni a phableteket.
kolosanyi
Nem rossz ötlet, közösségi szavazással rá lehetne aggatni egy-két emberre.
Amúgy nem tudom mi az issue, legyártottak egy rakással és nem fogy úgy, mint várták. Jön az új széria, teljesen felesleges tovább lekötni a forrásokat erre, főleg, hogy az új ennek az eladásait fogja továbbnyírni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Nuada herceg #15 üzenetére
Ez a 'nem éri meg váltani' már sokadszor hangzik el fórumtársak szájából, de ezzel még mindig 2 hiba van. 1 - Sok előző modellről megéri még egy átlagfelhasználónak is váltani. 2 - Miért gondolja mindenki úgy, hogy csak előző csúcsmodellről lehet váltani? Azért mert a fórumokon sokan havonta cserélgetik a (csúcs)telójukat, attól még az átlag nem az előző csúcsot cseréli a sorban következőre, sokszor több széria is kimaradhat, addigra meg már tuti megéri váltani a technikai fejlődés és a növekvő követelmények, rendszerigények miatt. Ez minden márkára vonatkozik, legyen az Samsung, Apple, HTC, Huawei, stb.
-
Cyberpunk
félisten
Magának a készüléknek nincs különösebb problémája, maximum a kijelző felbontását lehet a szemükre hányni. A pentile matrix miatt elfért volna egy FHD kijelző is benne. a készülék jól néz ki, és gyors, jól optimalizált, majdnem két hónapig ilyenem volt nem volt vele különösebb gond, üzemidő nem a legcombosabb.
Egész egyszerűen kisebb termék palettát akarnak, és ennek áldozatul esik majd ez is úgy tűnik. Kár, mert hát még is egy emészthetőbb méret volt felső kategóriás belsővel. Az A széria meg csak közép kateg. igaz ott nem csak a keret fém.
-
-
moleculez
veterán
Akkor segítek értelmezni: Nem az A széria lesz feladva, hanem az Alpha. - kipróbálták, piackutatásnak jó volt, most kezdik élesben.
Minek gyartanák még a "prototípust" is??? (persze nem az, tudom, nagyon eltalált teló)
Nem fém hiány van, hanem gyártási kapacitást kell optimalizálni. -
mumk1
addikt
Bár soha nem volt még Samsung telefonom és nem is vagyok oda a termékeiért, de ezt megvettem. Szerintem igen kellemes darab, hovatovább még egy ilyen bőrkötésest is bevállalnék belőle.
-
Csapoati
nagyúr
Azt bírom a legjobban, hogy szinte az összes neves fanboy idejön fikázni meg gúnyolódni, aztán amikor a saját márkájuk hírénél más teszi meg ezt, akkor elszabadul a pokol a nyüffögés meg durcázás miatt.
Amúgy ez a "fémhiány" jó nagy bullshitnek tűnik, a telefon viszont nekem továbbra is tetszik, főleg kék színben. A kérdés az, hogy vajon nagyjából mégis mennyit adhattak el belőle? Nyilván nem ért fel az i6-hoz, de a többi konkurenshez is lehetne viszonyítani (G3, One M8, Z3).
-
btz
addikt
Nem bírják a kohók a fémkitermelést, a kecsapos dobozokat ezidő alatt visszaolvasztották, így most műanyaghoz van alapanyag
-
tomboy0013
veterán
"radikális formaterv"
Mi volt ebben a formatervben annyira radikális a többi samsunghoz képest? A fém anyaghasználat oké, de formaterveben mi?
(#25) sz.balazs.95: Megelőztél
-
enginev3.0
félisten
Ez nem egy új irány, csak egy új név
-
radikális formaterv... haggyukmár....
persze, meg a piac telefloodolása az aztán nem vesz el erőforrást tőlük.
Ja igen, fém kerettel nem tudnának 1 milliárd telót kitolni havonta, csak a felét.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Geri Bátyó #21 üzenetére
Jaaa, így mindjárt érthető.
-
-
Vamp
senior tag
Hadd ne higgyem mar el, hogy a fel dollaros femhaz miatt olyan draga egy barmilyen hasonlo telefon
-
buchy
tag
Jó kis készülék, de ilyen áron nem csoda, hogy nem vitték.
2/3 áron tarán sikeres lehetett volna. -
babkukta
senior tag
Tudtam én, h kicsi a fémraktára a Samsungnak.
Egyébként meg mit vártak?? Nekem tetszik, mert jól néz ki. Ez az első Samsung, amire azt mondtam, h ok, ez tényleg kellene. De nem ekkora akksival.. szánalmas, h még üzemidőben is az Applera akartak hasonlítani. -
Nuada herceg
őstag
Meg nem is az...
Hanem 1 éve, fél éve mekkora felháborodások voltak it a fórumon, hogy mitől olyan drága az M7, meg az M8?!?! A fémtől biztosan nem! Erre tessék!
Kapott 1 fémkeretet az Alpha, és majdnem egy árban van az M8-al.
Csak itt még vannak olyan apróságok, hogy HD kijelző, meg TW, meg nemtom.
De mindegy, meg sem emrem említeni a HTC-t, mert máglyára vetnek!(#11) inthro:
Vagy pedig azért nem váltottak, mert nem történt érdemi változás az utód modellek között, amire pénzt érné meg kiadni.
-
Nem rossz telo pedig, csak az emberek nem kaptak rá, és nehezen eladható. Azért sajnálom.
-
AS
félisten
A7 miatt lesz szerintem. Mondjuk kár mert lehet jövőre vettem volna egy Alphát...
-
Blyan
félisten
Szvsz a legjobb Samu készülék évek óta. Kár érte.
-
inthro
aktív tag
Ilyen ár mellett nem csodálnám a dolgot, plusz a Samsung mintha saját maga alatt vágná a fát ennyi féle telefon gyártással, mert csúcskészülékből is van már nekik bőven, S4-ről sem váltottak sokan, mert meg vannak elégedve.
-
Nem meglepő. Ahogy a hír is említi, az A5 (sőt az A7 is) hasonló felépítésű és tudású. Logikus, hogy nincs hely mellettük az Alpha-nak, különösen úgy, hogy karcsúsítani akarják a készülékkínálatot.
-
eventus
veterán
Úgy látszik jó a műanyag is a vevőknek.. akkor most végetér a vakítàs
S6 is jó lesz plasztikban.
-
FragMaster
addikt
válasz
Nuada herceg #1 üzenetére
Szépen kiragadtad, közben a komplett "A" széria szintén fémkeretes lesz ám sebaj.
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #1 üzenetére
Ügy belinkélném ezt valakinek. Kár, hogy nem futja "fémre" a Samunak, na majd lakkozott műanyag.....
-
stilo18
addikt
Azért ez szomorú, az irány nem volt rossz...
-
kolosanyi
veterán
Persze, hogy véget ér, jön az utódmodell. Komolyan, ezek a pletykák. Ennél már csak a "már fejlesztik a Galaxy S 6-ot" típusú írások tetszenek jobban. Na ne, ez komoly?! Nem gondoltam volna!
-
Tibee86
nagyúr
Ami nem megy, nem kell erőltetni.
i6 ellenfél. -
Nuada herceg
őstag
Neeeeeee!
"a fém alapanyagok, amiből az Alpha kerete is készül, valószínűleg nagy erőforrást vesznek el a Samsungtól"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest