- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,Ennyire rosszul fizet a Google?" Szerintem épp ellenkezőleg. Minél több a pénzed, annál kevésbé fog motiválni a mégtöbb pénz. Magas pozícióhoz általában magas fizetés és rengeteg juttatás társul, szerintem náluk (Andy Rubin-nál és a hasonló szintü vezetőknél) a pénz már nem lesz probléma a hátralévő életükben. Így képbe jönnek más motivációk, önmegvalósítás például.
-
Cathulhu
addikt
30 000 korul indulnak az olcsobb albik, de a juniorok 120 000, par ev tapasztalattal mar 150-170 000 kaphatnak arrafele. Lehet gyakornoknak nem eri meg arrafele, de dolgozni nagyon.
-
dozsabalint
senior tag
Pont erről olvastam multkor hogy egy google alkalmazott csak úgy tud lakást venni (SF környékén, ill a környező városokban), ha vesz egy furgont és abban alszik a google parkolójában (mivel az irodában történő alvást nemrégiben betiltották. Túl sokan maradtak ott aludni is, így nem kellett lakást bérelniük). Zuhanyozni, enni tud ingyen az irodában. Napközben aludni is lehet bennt, csak este nem.
-
törölt tag
válasz
Giorgio1313 #4 üzenetére
Igen, ez egész Usankára jellemző, de a Szilícium-völgyben még az átlagnál is magasabb a bérezés. Google, Facebook, Apple, eBay, Yahoo, stb, ilyen szempontból mindegy, hova kerül az ember
-
babkukta
senior tag
Nem értem.. egyre több ember hagyja ott a Googlét. Ebben benne van a más céghez való átcsábítás is, így hirtelen egy nem is annyira régi Xiaomi hír jutott eszembe, de van még pár. Ennyire rosszul fizet a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest