Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz Bog #74 üzenetére

"Azt utálom, hogy agymosott barmokká változtat fórumozókat."

Ezek alapján 10 éve agymosás áldozata vagyok. :P

Nem lenne itt egyébként gond, ha nem ilyen stílusban és mennyiségben nyilvánulnának meg a Samsung támogatók. Normális esetekben én is pont telibes*arom, hogy miket írnak, de ha már a 10. hír után is ugyan azt a sületlenséget kell olvasnom 3 oldalon keresztül, akkor bizony billentyűzetet kell ragadni.
    Ezen hozzászólások 90% pl részemről nem az Apple mellett, hanem a hülyeség ellen születik. ;)

• Everman

addikt

válasz Bog #74 üzenetére

Gondolom akkor csupán udvariasságból tüntették el a kiállításról a készülékeket, hisz szó nincs beviteli tiltásról.

"A Samsung 1-én mutatta be a 7.7-et, amire akkor még nem volt semmiféle tiltás, tökre jóhiszeműen jártak el."

Igen, ezért is matricázták fel ezeket a készülékeket, mert nem tudtak semmiféle tiltásról és teljesen jóhiszeműek voltak.

"Mert biztos azért van nálunk StarKing blog, meg biztos azért van MacBookom, iPigem, s végre péntek óta saját iPodom is, mert utálom az Apple-t."

Félre ne értsd, nem kívánok személyeskedni, de nem a Samsungnak készítettetek reklámfilmet (pont egy Tabról)? Nem a Samsungot hirdetitek minden egyes videó végén?

Nekem egyébként Samsung a TV-m, a porszívóm, a telefonom és van Tab is a családban. Ettől még nem fogok félrenézni a stiklijeiken, mert van bőven és elég sok van a rovásukon, amiért megérdemlik az orrba verést (elég csak a most bemutatott tabletPC-jükre gondolni, ha láttad a billentyűzetét, akkor max akkor tagadod a forrást, ha vak vagy).

Mondjuk nem újdonság, mert az elődje még érdekesebb: [link]

De persze a Samsung nem másol, nem lop... Aha, én meg valóban egy alien vagyok...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák