Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Egyetértek, de azoknak is igazuk van, akik szerint nem kell túlzásokba esni. Kérdés, ki hogyan definiálja a túlzást.
-
Gadgetfan_
senior tag
De kritizálták sokan az Apple-t is, "rókabőrözték" eleget, de ettől még a többiben igazad van. Szerintem sem kell egy sikeres formatervet elvetni csak azért hogy valami új legyen (az Apple-nek is bejött
). Ez a N9/Lumia800 vonal egy jól bejáratott letisztult dizájn, amit ma már a Nokiával azonosítanak. Nem árt ha egy márkát már messziről fel lehet ismerni a jellegzetes formájáról... -
kazie
tag
Szerintem jól néz ki és várható is hogy hasonló formája lesz.
Nem értem ezeket " még egy bőrt lehúznak az unibody formatervről" dolgokat, az Apple-nél érdekes módon senki sem kritizálta ezt, pedig ott azért Iphone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, Ipad1,2,3, Ipod Touch mind ugyanaz a formaterv. Ha valami jól néz ki akkor miért ne...
-
Zolesz007
őstag
Vicces, ez tuti fake...
-
B1T3
addikt
Ezt a képet már régóta látni, és már az első feltűnésekor is egyértelmű volt, hogy nem valódi.
-
gybazsi
senior tag
Ez 100%, hogy kamu. Ha meg mégse, akkor nagyon kreatívak voltak Nokiáéknál.

-
Gadgetfan_
senior tag
Nem inkább egy összenyomott...? Mivel az iPhone 16:9 képarányú, az iPad meg 4:3

Amúgy meg fake vagy sem, szerintem sokban fog ehhez hasonlítani, ha megmaradnak a kitaposott és jól bejáratott design arculatnál. Én erősen várom, pedig már megvettem az iPad3-at és nagyon szeretem is használni, de lehet, hogy egy minőségi anyagokból nagyon jól összerakott, erős hardverrel és jó 4:3 arányú kijelzővel ellátott Nokia tablet visszacsábítana a sötét oldalra. A Win8-at is megkedveltem, használom/használtam sokat a netbookomon.
-
daniel909
addikt
moblikkaréna....

ez a kép szánalmasan gyenge. de van esély rá h így nézzen ki. imádom az n9 dizájnt -
sz.gabor11
tag
pocsék, semmi kreativitás nincs benne :/

-
JR.CSé
senior tag
Ez a kép tuti fake...
-
arn
félisten
nagyon gaz lenne, ha igy nezne ki

-
MCGaiwer
addikt
nem is tudtam hogy a fotó és a szerkeztett kép ugyan azt jelenti. mikor alakult ez így? ha fényképezővel csinálok egy képet, az fotó, ha meg photoshoppal vagy bármi egyébb rajzolo/ animáló programmal, az egy kép.
ez is egy kép, ha igazi, ha nem. fotó akkor lenne ha fényképezve lenne.
csak hogy a szerző is tanulva ebből így használja -
gzbotii
nagyúr
válasz
d.salvatore
üzenetére
Ja, meg az iPad nem egy elnyujtott 3GS

-
gzbotii
nagyúr
Ha a cikkben nem is fake is a kep, akkor is bizonyos, hogy hasonlo lessz

Es en ennek latom a legnagyobb "hasznat", marmind a Win8 tableteknek. Mert jelenleg az iPad messze a legjobb a piacon, de ugye csak szorakozasra hasznalhato. Remeljuk Win8-al ez sokat valtozik -

-
bongeszo
aktív tag
Mindegy, hogy fog kinézni egy jó win8 tab nagyot üthet!
-
vicze
félisten
válasz
d.salvatore
üzenetére
De ICS gombok?
Egyből látszik, hogy kamu. 
-
kolosanyi
veterán
válasz
d.salvatore
üzenetére
Jó, de akkor már miért nem Bada tab? Lehetne kamu hírt terjeszteni, hogy a Samsung első saját rendszerű tabletje...

-
Newton Communicate:
http://www.youtube.com/watch?v=VWSKqgHOEy0&feature=related
Imádnivaló volt!
-
Воланд
titán
ez de gaz.

ettol fuggetlenul szvsz tuti, hogy meg egy (?) bort lehuznak errol az unibody formatervrol.
-
domerator
veterán
Fake.
Felül meghagyták a hangszóró rését...
és persze az is megnyúlt...

-
Ultragáz!
Ilyen VASTAG kijelzőkáva - aránytalanul!
-
SkyLaci
őstag
tuti kamu, felül-alul nagy a keret
-
d.salvatore
tag
Jaja sztem is simán Lumia 800 van szétnyújtva, egy kis Gimp használatával tökéletesen kivitelezhető

-
kolosanyi
veterán
Nagyon gáz.

-
HawerKing
őstag
Tudja a franc lehet nemsokara veszek magamnak tabletet de en erre biztos nemfogok varakozni. szivem szerint Ipad 3 at vennek de az Asus tab jai is vonzanak
-
Zoja™
őstag
Egy ilyen kép összehozásához még photoshop sem kell, elég egy paint...

Szétnyújtott lumianyóccáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ez a N9/Lumia800 vonal egy jól bejáratott letisztult dizájn, amit ma már a Nokiával azonosítanak. Nem árt ha egy márkát már messziről fel lehet ismerni a jellegzetes formájáról...

és persze az is megnyúlt...