- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
(Elkésett) Update:
Úgy néz ki az upboard USB3-ja nem jó, ezért nem működik a 3D-s kamera. BIOS-szát átnéztem, semmi.
Utána néztem, elvileg a nem inteltől vásárolt upboard-nak is támogatnia kéne az R200-as kamerát.
-
Elrood
őstag
Bejegyzés frissítve.
Darabokban csak sikerült
.
-
Elrood
őstag
B tervem az, hogy komponensenként próbálom beszerezni.
A csomag tartalma: [kép]
Az SBC az Up Board-tól származik (4GB RAM & 32GB eMMC verzió).
A RealSense (R200) kamerát sajna csak az Inteltől tudom megvenni.Az SBC múlt hét hétfőn rendeltem, csütörtökön már meg is jött (németországi disztribútortól). Sajnos passzív hűtésű verzió, és némi használat után úgy érzem, hogy kell rá valami légkavaró, mert a nagy terheléstől meg fog sülni.
Az R200-as kamerára még az van írva, hogy szállítanak az EU-ba, de hamarosan teszek egy próbát...
Ha ezt is visszautasítják, akkor az azért lesz vicces, mert a cégnek, ahol dolgozom, szintén USÁ-ból küldtek egy F200-as és egy R200-as kamerát.A F200-at leváltó SR300-at megint nem szállítanak ide, de majdnem az összes szomszédunknak igen.
Intel következő nagy dobását, a Joule-t már nem a click.intel.com oldalon keresztül árulják, hanem disztribútorokon keresztül, így valószínűleg nem lesz szállítási gond sem.
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
Ez érdekes.
Miért jó ez az Intelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest