Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
asadasad22 #16 üzenetére
Csak felül nem lehet használni a füleket
Nem tudok belépni sehovase,még az üzeneteket sem lehet elolvasni
Remélem minél hamarabb lesz mobios firefox -
-
<NewL>
addikt
Már jó lenne,mert az opera nem hozza be a neptunt. Egyzser kétszer jó lett volna olyan böngésző amivel tudom használni
-
törölt tag
ha van eszük, akkor szépen az eddigi tapasztalatokat és igényeket egybegyúrják, meg ha tudnak még hozzáadnak egy keveset, és tökéletes is lesz.
amúgy ez az inertia scrolling nem hiszem, hogy a böngésző tulajdonsága, inkább az oprendszeré, nem? (bár persze bele lehet írni gondolom a böngészőbe is)én jelenleg egyébként opera minit használok. a mobile még túl régi verzió van csak s60-ra, a beépítette meg iszonyatos
pedig arról mennyit áradoztak még amikor elkezdte a nokia erőltetni ezt a minimap-es dolgot. képzelem az azelőtti böngészők milyenek lehettek...
-
válasz
#16820480 #11 üzenetére
Közben kipróbáltam
Nem egy Safari, de szépen renderel. Az Acid2 majdnem tökéletes, a scrollozás során egy téglalap el-el csúszik, de be lehet állítani, hogy jól nézzen ki. Az Acid3-on meg 72 pontot ért el.Összehasonlításként:
- Az iPod Touch-om Safarija a szemeknél hibás az Acid2-n, 74/100 Acid3-on.
- N95 8GB-on az Acid2 egy nagy piros massza, az Acid3 "JS?" kérdéssel el se indul.Kipróbáltam a mobilarénát és az indexet is, mindkettő jól jelent meg, ráadásként még görgetőrutin is van (hogy ki és miért így fordította le az "inertia scrolling"-ot, azt nem tudom), szóval a Fennecnek valamit nagyon be kell villantania, különben nem sok értelme lesz.
-
-
coyote55
őstag
Nagyon pici még a piaci részesedése
-
Jadro
veterán
Jöjjön csak jöjjön! S bár nincs semmi gondom az opera minivel sem, de azért kíváncsi vagyok és szívesen kipróbálnám.
-
Az iPhone-ra és az Androidra nem is kell
A RIM böngészőjét nem ismerem.
-
sanzi89
addikt
Ez az új logó, beszarás.
-
invidia
tag
UIQ verzió vajon lesz még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest