Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
Sajnos így igaz, ilyen olcsó csúcs telefonoknál mindenképp érdemes egy tesztet megvárni, ugyanis elképzelhetetlen dolgok tudnak közbejönni, amik csak idegesítenek használatnál..
Ilyen pl a Lenovo A7000, ami olcsó és jó telefon, de nagyon sok felhasználónál egyszerűen megadja magát az érintőkijelző, ahogy tette ezt nálam is (igaz, h néhány hónap után, ami a tesztekből szintén nem derül ki, és ugyan előfordulhat drágább modelleknél is, de talán kisebb mértékben).
-
Zoja™
őstag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Hát, ez a veszély fennáll, ha éjszaka az asszony helyett a PH!-ra vetemedsz...

-
Zoja™
őstag
Speed 7 Plus-om volt, abból kiindulva nem igazán meggyőző a Zopo.
Legalább is számomra. Lehet 10 mag, 4 giga rammal, ha a telefonálás hang minősége ótvar, stream-elt videót nem játssza le, bármelyik böngészőt használtam is, (tudom, ezek mind szoftveres problémák, de 2 szoftver frissítést is megélt nálam és nem volt javulás) az anyaghasználat tejfölös doboz szintjén mozog.
Köszönöm, de nekem elég volt a (S)Zopo-ból ennyi.
-
Fejvadi
nagyúr
Érdemes lenne vásárlás előtt pár bemutatót, tesztet megnézni.
-
-
danee91
senior tag
Én inkább megvárom amazon.fr-en...
-
bigrock
addikt
Elég lesz az a tíz mag? Lassan több mag lesz bennük, mind egy görögdinnyében...

-
Balint1408
aktív tag
Jól hangzik.

-
Dilikutya
félisten
Félek én az ilyen olcsó csúcsszuper telefonoktól.
-
rdt89
addikt
Én is kifizetném a 20 dollárral többet, csak legyenek róla felhasználói tapasztalatok és jöjjenek elő a problémái, bár 300 dollárért is nagyon jó vétel.
-
moma
őstag
Hát, 20 dollár különbség nem hiszem, hogy megéri azt, hogy semmilyen tesztet nem lát az ember a telóról, pláne egy ilyen kis márkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest