Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Cyberboy42 #65 üzenetére
Hozzátéve, hogy valóban nem feltétlenül szükséges megvásárolni "A" legjobbat. (Ha a Noctua annak számít.)
Én immár közel 8 éve használom megelégedéssel a Cooler Master számítógép házam gyári, 120 cm-es, hátsó szellőzőventilátorát, a Cooler Master Hyper TX3 CPU hűtőt, és a Coolink SWiF2 120 cm-es első ház ventimet.
A Coolink ventire is 5 év jótállás volt anno, és 2.000 forintba került.
Mindegyik hangtalanul, gond nélkül teszi a dolgát a kezdetek óta, meglehetősen intenzív "üzem" alatt.
Persze nyilván meghálálták a rendszeres portalanításukat is...
-
Piftuka
veterán
Például...
Mondjuk én arra gondoltam, hogy a Noctua cég készíthetne ehhez passzoló házat, billentyűzetet, egeret és monitort.
(Ami egyébként nem is lehetetlen... gyártaniuk nem is kell, csak a számukra megfelelőnek tartott gyártók kínálatából választani, és megegyezni velük a részletekben.)
-
Piftuka
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz
cinemazealot #12 üzenetére
"Izgalmas dolgok ezek. "
Azok bizony!
Szerintem zseniálisak a Noctua mérnökei, hogy megalkották ezt a ventilátort. Nem olcsó, de egy jó minőségű ventilátor sok-sok évig hűen szolgálja a gazdáját.
Aki pedig amiatt aggódik, hogy a szokásosnál kisebb rés miatt a portól "beáll" majd a szerkezet... Aki azt megvárja, hááát...
Én a magam részéről rendszeresen portalanítom a számítógépemet. Szó szerint "fellélegzik" egy-egy ilyen művelet után. A hűtőbordák legnagyobb ellensége a por. Márpedig ha valakinek a ventilátorai nem tudnak már forogni, annyira porosak, akkor bizony a gép többi alkatrészét is vastagon lepi a por.
Nem tudom megérteni, miért jó (?) az valakinek, hogy hónapokig, évekig nem portalanítja a számítógépe belsejét, és hagyja azt szenvedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest