Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
Undorító mennyire hülyének nézi az MS az embereket, a nagy részük még mindig egeret és billentyűzetet használ? Nem mondod.. Maradok Win 7-nél, az legalább még normális, bár sajnos egyszer ez is az XP sorsára fog jutni (amit mellesleg még mindig használnék ha támogatna dx 10-11 et), de az nem mostanában lesz. Az érintős dolgokon meg semmi komolyat nem lehet csinálni, játszani szörnyű, gépelni szörnyű, persze nem is ezekre valók, de ne akarják már nekem ráerőszakolni asztali gépre vagy laptopra. Melyik hülye használja érintősen azokat? Én még a touch padet sem bírom elviselni laptopon pl, nemhogy a kijelzőn ügyködjek, de lehet csak én vagyok ilyen finnyás
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest