Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Még vártál volna 1,5 hónapot és ingyen odaadják (ha már 2 évig türelemmel voltál).
"Sajnos" én már előrendeltem a deluxot, nagyon rossz az üzleti érzékem sok hozzászólóhoz képest. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Gold lett, ami azt jelenti hogy mehet a gold master példány tömeggyártásra. Ez és a kiszállítás nyilván nem két nap alatt van meg.
-
warcat
veterán
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Legyártják a dobozokat,fellövik a szervereket, gondolom lesz még sajtós tesztpéldányozás is, és ne felejtsük el,hogy a 80€-t fizető játékosoknak is szorítani kell 3 napot(korai hozzáférés) a csóró plebshez képest akik "csak" 60 euróval álltak sorban a pénztárnál

-
Silεncε
őstag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Nyilván a játékot a DICE csinálta, de az alatta lévő enginehez nem sok közük volt. Amire reagáltam, hogy a kolléga a frostbite-höz kötötte a béta jó teljesítményét (ami részben igaz is, hiszen a jó kód az alapja mindennek, ehhez viszont a készítő DICE-nak kevés köze volt, ha jól tudom, nekik nincs beleszólásuk a Frostbite fejlesztésébe közvetlenül (értsd: nem írnak a kódbázisba maguk kódot) max kérhetik a FT-től a funkciók beépítését).
-
tepenzed
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
ez nem az a studió, szerintem bárki irigykedhet a frostbitera, mert ilyen sima bétája nem sok játéknak volt még
-
Dominó85
addikt
Várhatok, míg normális szintre megy az ára... De addigra majd kijön a SWBF III.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Sanszos.

-
kriszpontaz
veterán
+20GB Day One Patch

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest