- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Na vajon miért nem hallani róla?
- Mert majd 10x annyiba kerül mint a legdrágább launcher.
- És mert már 3 éve is ezt használtuk Winmo-n. Azóta újdonság zéró! Elnézést ez nem teljesen igaz! Mert nagyobb lett az erőforrás igénye! És már nem csak forog a körhinta körbe, de még meg is dönthető, hogy még "háromdésebb" legyen.[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Legalább nem kell majd megvenni az SPB Mobile Shell-t (gondolom).
Kedvelem a felületet egyébként, de kicsit erőltetettnek tartom én is, hogy a legtöbb helyen „látványos 3D-s kezelőfelületnek” olvasni, és (szinte) sehol nem lehet az SPB-ről hallani.
-
kolosanyi
veterán
Én inkább 80-ra tippelem a kezdőárat, az X5 is olyasmi volt. Aztán elég szépen lement, szóval ez is le fog esni. 60 körül már bőven jó lesz ez. Egyébként nem értem a méltatlankodást. 60-70 nem jó ár egy Snapdrqagon SoC-ért meg fém házért, meg 5 megapixeles kameráért? Ha nem az, akkor mutasson bárki hasonló ajánlatot. A htc még a nyamvadt MSM7227-ért is elkér 80-90 körüli összeget, akkor ez nem jó?
A felületről. Ok, hogy nem ők fejlesztik, de szerintem nem is baj, mert ez nem egy rossz felület. A sebesség biztos rendben lesz, a hardver teljesen elég hozzá. Szerintem ez a kombo így nagyon ütős lesz, várós egy cucc, de nagyon.
-
Flash86
tag
Ha 50k körül jön már rohanok is venni egy ilyet!
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
imisomogyi
aktív tag
Ez a teló még tetszett is. De amikor megfordították, és mutatták az egyre csúnyább hátlapokat.... köszönöm nem.
De azért hatalmas fejlődésen mennek át ezek a gyártók. Hol vagyunk már az MTK-tól--- -
Észre vettem egy bakit. A videó egyik részében 2.2 van a telón, a másik részén meg 2.3.
-
Xaels
félisten
Ha nem lenne rajta a Huawei logója azt hinném HTC és most ez elsőre lehet akár dicséretnek is venni. Az SPB licenszelése jó ötlet, átgondolt felület és így jobban elterjed mert valljuk be azért eléggé megkérik az árát Market-en. Ha az ára is alá megy a hasonló hardverrel szerelt készülékekének akkor jó ajánlat lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lmisi
senior tag
Ha ötven ezer huf alatt jön ki nagyon ütni fog.
A reklám film nem annyira katasztrófa szerintem, kár hogy a felületet bemutatóját renderelték valószínüleg. Tehát a valós sebesség nem tudható biztosan. Blade-nél gyorsabb kb. -
gybazsi
senior tag
Nekem azért kicsit TouchFlo utánérzésem volt a videót nézve az alsó, húzogatható sávnál. Egyébként nem tűnik rossznak.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Nem azért, de a samsung tácsvíz felületénél szerintem sokkal jobb. És ne hidd, hogy akár ez, akár a HTC Sense ne zabálna meg ennyi ramot, ha nem többet..
A saját felület elvárás még talán jogos, de ne feledjük, hogy ez nem egy 150k+ árú készülék lesz, és nyilván így volt olcsóbb. SPB, nem saját, de legalább ezt mindenki tudja, és nem az megy, hogy "ááá innen-onnan összelopkodott, szar, akadozós felületet tettek rá, inkább hagyták volna"
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DJGABI
addikt
Hát azért az SPB-nek én annyira nem örülnék, még nem olyan kiforrott launcher droidon, rendesen beleharap mind a prociba, mind a RAM-ba (40MB körül eszik!). Meg főleg azért furcsa, mert Huawei-éknek pont kezdett összeállni egy normális, saját (na jó, innen-onnan összelopkodott) felületük, lásd Sonic [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
HXY
addikt
Az alsó gombok sorrendje minden modelljüknél más?!?
-
Goose-T
veterán
F*szt érdekel, végre egy megfizethető, fémházas androidos telefon megfelelő méretű képernyővel és kielégítő vassal. Remélem, minél hamarabb lehet majd itthon kapni.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Gengi
senior tag
Persze ,hogy az. Ha van eszük akkor azt használják. Egy kiváló felület nekem is SGS-en sokáig fent volt. Nem kell bíbelődni saját elkészítésével ami vagy jó lesz vagy sza*. Szerintem megegyeztek az SPB felület licenceléséről , látszik ,hogy nem hülyék.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Ricardo
titán
A reklámot nem méltatnám. A telefon viszont szép lett, bár nekem kicsit "szappan". A paraméterei jók, már csak az kell hogy ne bukjanak el olyan "apróságokon" mint.
Hangminőség, Fakó napfényben nem látható kijelző...stb
-
nbg
senior tag
felelmetes, milyen rovid ido alatt mar mennyire feljott a ket nagyobb kinai gyarto. tavaly a blade, iden ez... nem semmi.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
Chosen
addikt
TV-Shop
-
Gengi
senior tag
Hmm SPB Mobile.... De attól függetlenül a cucc király és nem lepődnék meg azon ,ha 1 év múlva a Huaweiről szólnának a hírek ,amikor a "Nagy"-okról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
VD
őstag
Hát ez a reklám ritka bóvli lett...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Látványos 3D kezelőfelülettel és 3,7 hüvelykes kijelzővel érkezik az amerikai FCC által nemrég jóváhagyott 9,9 milliméter vastag Huawei Vision.
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Politika
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest