- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
2. reklám_D
LINKNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
fffeco
tag
jee vízálló digitális képkeret
vagy Némo oprendszer és nem érintő képernyő -
veterán
Júj de gyerekes ez a reklám,miért gondolják ,hogy debil ez a gyerek,és vajon ennek a reklámnak a hatására hány ember fogja vizbe meríteni a tabletjét?
duree54
-
kolosanyi
veterán
Miért, melyik volt melyik? Amúgy ebből a megközelítésből kiindulva sokkal jobb lett volna mondjuk egy olyan, hogy le van rakva az asztalra és megy az előlapi kamera, arra megy a házimacska és jól letámadja, mert olyan valósághű, vagy megijed tőle stb... Esetleg lent van a fűben és egy csigás kép van megnyitva, arra csúszik egy másik csiga és párosodni akar vele, szintén a valósághű kijelzőnek köszönhetően... De hogy leakadjak az állatokról és kicsit konkurenciát is gúnyoló legyen, akár olyat is lehetne, hogy egy rivális, meg nem nevezett gyártó a gyártósoron a SGS2-vel kalibrálja be az ő készülékeinek színeit, mert annyira tökéletes.
Szóval sokkal ötletesebb reklámokat is ki lehetett volna ennél adni (nem mondom, hogy ezek azok voltak, csak improztam), így ez nagyon semmitmondó. -
zsirfecske
addikt
válasz johny dragon #21 üzenetére
júzer felelőssége, de akkor is csak magukat szívatják mert az emberek hülyék és figyelmetlenek. az egészet rövidre lehetne zárni egy normális reklámmal, amit még a hangyák sem értenek félre.
-
johny dragon
aktív tag
válasz Motion_Blur #11 üzenetére
Nem. Ők beleírták a reklámba, hogy "not waterproof", innentől kezdve a júzer felelőssége, garanciálisan és jogilag is.
Xperia mini pro 4.0.4
-
mrhitoshi
veterán
Elég semmit mondó reklám lett ez..
PS4
-
janes74
senior tag
Brutál videók A lányom és öreganyám megemlegetné ezt a napot.
-
JR.CSé
senior tag
Hát a teló jó.De ha az én lányom csinálná ezt tutira megállna bennem az ütő
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
BloodRay
veterán
Szép nagydarab a kislány kezében a készülék.
Lesz egyébként ennél jobb reklámja is az S II-nek szerintem.(#15) Ricardo, (#16) Dr.Anonymus ->
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Dr.Anonymus
addikt
-
moonman
titán
ez egy teljesen jó tutorial: gyerek és nő kezébe csak műszaki cikket ne!
mellesleg milyen hüje gyerek már az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Kíváncsi vagyok meddig "élt/élne" Némó az akváriumban
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Dr.Anonymus #8 üzenetére
Jól megsz*patta magát a Samsung, vehetik majd vissza a beázott telefonokat
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ricardo
titán
válasz Dr.Anonymus #8 üzenetére
Majd vesznek még egyet
A jó reklám növeli az eladásokat.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
...jaj-jaj, buta amerikaiaknak ilyen reklámot nem szabad levetíteni...
Túl kicsik a betűk, meg különben is a videó alatt irkálgatnak valamit a bal felső sarokba...
"Ki nézte azt, én azt láttam, hogy beleejtette Mary az akváriumba a telefont és Nemo tovább úszkált... Hú, akkor ez vízálló gondoltam..." - hangzik egy majdani idétlen per kapcsánSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Motion_Blur #6 üzenetére
ez így van sajna
alig lehet látni a feliratot a videón, csak pár másodpercre tűnik fel
a sok átlag vásárló csak annyit fog levágni belőle hogy a telefon vízálló... -
|AP|
veterán
Az S2 Miniből lesz valami, vagy megállt pletyka szinten?
-
Motion_Blur
félisten
Mennyi akváriumba dobálós videó lesz majd youtube-on..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tigerclaw
nagyúr
Érdekes látni, hogyan nyújtózik egymás felé a két "új" platform, a smartphone-ok és a tabletek világa. A tabletek lemenek 5 inch-re, (sőt ugye az ipad touch is "csak" egy kicsi tablet olyan 3 inchen) Az okostelefonok, meg nőnek lassan. 2,3 -3-3,7-4 és most 4,3.
Lassan tényleg megalkotnak valami jolly-joker szerkentyűt. (ami persze szokás szerint jó mindenre, de semmire se ideális igazán) :-)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
GALARDO
addikt
Na veszek egy ilyet és én is kipróbálom ezt az akváriumos dolgot.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
AS
félisten
válasz Dr.Anonymus #1 üzenetére
Nem igaz, csak Amcsiban csúszik, nagyon bulvár hír....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Dr.Anonymus
addikt
tényleg, AS ez mennyire igaz?
http://www.mobilport.hu/hirek/20110416/csuszik_a_samsung_galaxy_s_ii/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest