Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Várjuk szeretettel!
-
Persie12
aktív tag
Most nagyon kukac vagyok, de az a három az a karakter háttér (frakció) amivel kiválaszthatjuk hogy hol kezdjük a játékot plusz milyen dialógus opciók állnak majd rendelkezésre később. Lehet nem voltam pontos de nekem a kaszt szó arra asszociációl mint WoW-ban a Hunter, Mage, Paladin stb. Szóval erre a játékra levetítve mondjuk inkább intellektuális vagy közel/távolharci speciálista közül lehet választani mint fő harci képzettség, na én erre gondoltam. Ezen felül pedig eldöntheted hogy a Corpo, Street kid, Nomad hármas közül melyik frakcióból érkezz és melyik bandákkal spanolsz majd a továbbiakban.
-
-
hunluki
senior tag
Ezek nem kasztok hanem factionök akikhez majd lehet küldizni meg haverkodni/összeveszni velük.
Úgy kimondottan kasztrendszer nem tudom milyen lesz, gondolom augmentek alapján változik hogy melee vagy ranged leszel, biztos lesz jobban célzol pisztollyal augment meg nagyobbat csapsz oda ököllel típusú is, na meg lesz energiát kilövő csak hogy a 21. századi mágus is fedve legyen
-
Persie12
aktív tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Én erre gondoltam: [link]
-
Persie12
aktív tag
Most végülis hány kaszt közül lehet majd választani, három vagy kilenc? Eddig nem találtam értelmes választ, van ahol ezt van ahol azt írták. Sajnálnám ha csak 3 közül lehetne választani mert a nomad kaszt eléggé erdeklene.
-
Chalez
őstag
Fél vesémet eladtam egy 2080 Ti miatt amivel várom... Kérdés, hogy a fizikai Platinumshop-os verziómmal mikor fogom tudni tolni. Launchkor, mert már előtte nap mondjuk megkapom, vagy csütörtökön tűkön ülve várom a futárt, aki lehet csak péntekre ér vele ide?
-
hunluki
senior tag
válasz
pelgrim_v1
üzenetére
Első körben PC fele húzok irányítás miatt, mégiscsak FPS-ről van szó. Aztán ha nagyon jó lesz akkor előbb vagy utóbb tuti beszerzem majd nextgen konzolra is.
Első nap játszani vs bugok dilemmán még ülök egy kicsit, általában meg szoktam várni amíg vállalhatóra javítják a játékokat, de CDPR-nek valahogy úgy érzem meg lehet szavazni a bizalmat, ha nem is úgy sikerül egészen biztos hogy szívvel lélekkel fogják készre simogatni. Kérdés mennyi idejükbe fog ez kerülni
-
hunluki
senior tag
Na akkor eljött az ideje hogy elkezdjem tervezni a maradék szabadságomat
Dilemma #1: Amint kijön tolni akarom
Dilemma #2: várni kéne picit amíg nem bughalmaz és felpeccselik picit
Dilemma #3: PC-re jöjjön vagy konzolra? PC-n kényelmesebb lenne játszani, viszont nem tervezek pénzt ölni bele, ellenben next gen konzol előbb vagy utóbb tuti befigyel...Komoly dilemmák ezek kéremszépen.
-
Heroes fan
őstag
Az rtx gépigény még hátravan azt kell nézni.
-
Hellac
csendes tag
Ahh ez azért hosszú volt, a 2013. januári teaser óta kicsit megöregedtem
Mindegy, a gépet már csak ki kell portalanítani és teljesen készen áll a befogadásra. Ezt a bő egy hónapot már kibírjuk a budin ülve is
-
Ha már "2D" a téma...legujabb Abe? Talán Abe Soulstorm nem idénre volt ígérve? Semmi hír, pedig tolnám szívesen.
szerk.: igen, tudom; megjelenés után PS5 exkluzív átmenetileg, de lesz PC-re.
-
melega
őstag
Ennek örülök ezt vártam idén a legjobban.
-
GodGamer5
addikt
Kíváncsi leszek az 1060-as ajánlott gépigény mire lesz elég...
Biztos brutál dayone patch(ek) fognak jönni a játékhoz, hogy játszható legyen. -
gabor7th
addikt
válasz
pelgrim_v1
üzenetére
Lehet, de szerintem igencsak van ott mit optimalizálni...
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ehh... Azért jo lenne egy stabil 30... De tartok tőle igazad lesz (30 felettit relmélni se merek :D )
-
Z10N
veterán
Vegre! 7 evet vartunk

-
Nem lenne nagy a bűntudatom a vásárlás miatt ha már legalább a felénél járnék a Horizon Zero Dawn-nak, de elakadtam egy 12-es szintű mission-nélXD
Optimalizációra azért kíváncsi leszek, a gépigény tényleg baráti de nagyon fenntartásokkal kezelem.
-
El kell kezdenem időt szerezni valahonnan.

-
hombre[EU]
nagyúr
jöhet
-
Raijin
tag
Valaki tudja már milyen gép kell hozzá 2k felbontás esetében? -
Heroes fan
őstag
Ideje gépet venni mai címekre.
-
gabor7th
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát igen, furák ezek a gépigények, a gépem amin a Battlefield 4 simán elmegy egy MK11 már nem... pedig az csak egy 2D-s játék, amiben nem 64 karakter csinál amit akar, hanem max. kettő.
-
Arról lehet tudni már valamit, hogy hogy fog futni one-s-en? A gepem darabokban (lassan haladgat a moddolás mert elfelejtettem risert rendelni...) Illetve a 2 gigas rx460 sem hiszem hogy "kihajcsa".... Szóval ez konzolra lesz véve, ha emberi parameterekkel eldöcög...
-
Sefneni
őstag
Várjuk sok szeretettel.

-
gabor7th
addikt
Kell egy új gép...
-
myckey
veterán
Akkor most lehet foltozni, készülni a déj ván peccsre vagy a fene tudja mit kap ésatöbbi....

Természetesen hatalmas pozitívum !
Várjuk a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest