Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreampage
aktív tag
Amiben nekem még többet ad az Elite, hogy a Tejútrendszer van benne, nem egy kitalált univerzum. És bár nyilvánvalóan a nagy része ennek is csak kitalált, rengeteg létező rendszer van benne, és a Stellar Forge-ra jellemző, hogy például létrehozott egy Trappist-1-hez teljesen hasonló csillagrendszert, majdnem ugyanott, ahol felfedezték. És megpróbál a lehető legpontosabb lenni tudományos szempontból is (tudom, tudom, ne kössünk bele abba, hogy mi mindenben nem az, kezdve az 1+c sebességű utazástól). Nekem ezért áll közel a szívemhez, mert úgy érzem, hogy tényleg az emberiség jövőjében játszom, 3304-ben.
A másik dolog, hogy ezt az összetettséget sikerült nagyon jól megoldani, még egy kontrollerrel is jól kezelhető, "elegáns" játék a kezdetektől fogva. Nekem ezek az alapok tökéletesek, erre építsenek rá minél több dolgot, és örökre ezzel fogok játszani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest